Print Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Cau vymenil jsem brzdy a vcera pri.ceste domu bez problemu ale dneska sem pri dobrzdovani zacal slyset od predni napravy takove drhnuti i to citim na brzdovem pedalu ... A jeste se mi rozvitila tato kontrolka nevite nekdo co stím ? diky [upravil dne 8/7/13 14:03 od Print] [upravil dne 10/7/13 11:57 od Print] Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 nedal jsi destičky obráceně? či se tam zapletl káblík od destiček .Sundat kolo a mrknout na to. Citovat
Print Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 no to uz jsem kontroloval a vsechno je ok vsechno dotahnute ... nevim vubec co stím Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 platnicky sa v strmeni bez brzdoveho piestika/prasiatka pohybuju lahko v tych kolajnickach ? [upravil dne 8/7/13 14:16 od Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 kotuce su povodne? alebo si menil aj tie ? ak su povodne a maju zapust cize okraje su vyvysene tak to by mohlo vysvetlovat drhnutie, kym sadnu uplne. tazko takto radit na dialku. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Tam bude iný problém, nesvietila by kontrolka. Neodpadlo z niektorej doštičky obloženie? Citovat
Print Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Daval jsem nové jak kotouce tak desticky no ja to jeste muzu zkouknout ale as vecer ted v tom vedru nechci zvedat sidlisti heverem auto pockam si vecer a zajedu na zvedak Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 robi ti to priamo po vymene ? lebo este sa mohlo stat ze mas pod kotucom na dosadacej ploche medzi kotucom a nabojom necistotu, co sposobi ze kotuc nejde rovno ale kmita resp hadze... vies ak oto myslim... dosadacie ploch kotuca a naboja musia byt uplne ciste bez necistot a hrdzi ... uplne hladke Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 bud prasknul krouzek ABS na poloose, nebo se tam nekam pripletlo cidlo ABS ci jeho kabelaz, proto sviti kontrolka ABS auto na hever, predni kola dolu a prohlednout Citovat
Print Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 ok vecer na to vlítnu a dam vedet jak jsem pochodil diky Citovat
Print Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 jo a jeste dodam ze behem jizdy mi to abs obcas zhaslo a pak zase rozvítilo Citovat
Print Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Tak sem se v tom dneska hrabal a kroužek abs je v pohodě tak jsem to všechno sundal jak kotouče tak desky pročistil a nandal zpet a pri dobrzdovaní uz nic nedrhne a kontrolka abs uz taky nesvítí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.