Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

drhnuti po vymene brzd ... problém vyřešen :)

Recommended Posts

Odesláno

Cau vymenil jsem brzdy a vcera pri.ceste domu bez problemu ale dneska sem pri dobrzdovani zacal slyset od predni napravy takove drhnuti i to citim na brzdovem pedalu ... A jeste se mi rozvitila tato kontrolka

nevite nekdo co stím ? diky :)

post-39118-14109632219924_thumb.jpg

[upravil dne 8/7/13 14:03 od Print]

[upravil dne 10/7/13 11:57 od Print]

Guest servisman
Odesláno

nedal jsi destičky obráceně? či se tam zapletl káblík od destiček .Sundat kolo a mrknout na to.

Odesláno

Daval jsem nové jak kotouce tak desticky :) no ja to jeste muzu zkouknout ale as vecer ted v tom vedru nechci zvedat sidlisti heverem auto pockam si vecer a zajedu na zvedak :)

Odesláno

robi ti to priamo po vymene ?

lebo este sa mohlo stat ze mas pod kotucom na dosadacej ploche medzi kotucom a nabojom necistotu, co sposobi ze kotuc nejde rovno ale kmita resp hadze...

vies ak oto myslim...

dosadacie ploch kotuca a naboja musia byt uplne ciste bez necistot a hrdzi ... uplne hladke

Odesláno

bud prasknul krouzek ABS na poloose, nebo se tam nekam pripletlo cidlo ABS ci jeho kabelaz, proto sviti kontrolka ABS

auto na hever, predni kola dolu a prohlednout

Odesláno

Tak sem se v tom dneska hrabal a kroužek abs je v pohodě tak jsem to všechno sundal jak kotouče tak desky pročistil a nandal zpet a pri dobrzdovaní uz nic nedrhne a kontrolka abs uz taky nesvítí :)

post-39118-14109632238871_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...