Eon Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Jak jsem psal, diagnostiky co mají v servisech typu Atal, Bosh, nejsou pro peugeot moc věrohodná, tak bych se být tebou zkusil domluvit přímo v peugeotu. Citovat
Dave_GTI Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 tak jsem vyzkoušel ten plyn v zapalovači. Prostříkal jsem všechno v okolí motoru. Nic se nestalo... Takže tady asi chyba nebude. Vyměnil jsem čidlo klepání (za použité) a beze změny. Je tam jenom jedno? Nefunguje mi servicebox.... Otáčky pořád hrozně pomalu padají a zůstávají viset. Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 vyčištěna klapka, pěkně, poctivě. Uvidíme co to udělá dál... Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 Tak to dělá ještě víc než předtím.... A jinak si tady člověk dobře pokecá Citovat
koblih69 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Já tě sleduju ale jaksi nevím co poradit dál... to čidlo po výměně ukazuje správnou teplotu? Pokud ne je to pravděpodobně ono... Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 nebyl jsem na té origo. Neměl jsem ještě cestu do Olmika. Ale na té jako předtím jsem byl a stále ukazovala stejný blud... Jdu projet zahraniční weby, zda něco nenajdu... Citovat
Béďa Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 zajímavý je, že je \"tento\" problém napříč více typům motorů v 206kách.. mě to na 1.6ce taky blbne, při volnoběhu si to občas přidá na nějakých cca 2000ot. a houpe.. nechám to píchnout na diagnostiku a mrknu na to čidlo.. Citovat
Dave_GTI Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Já ještě pořádně zkontroluju výfuk, kdyby náhodou... Citovat
Dave_GTI Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 jj, vím. O víkendu se podívám na svody a první díl :-) To už je ta beznaděj Citovat
Michal.x Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 jestli tam máš řízení motoru magnetti mareli nebo jak se to píše tak bosch diag píše u čidla teploty nesmysli musíš na origo ... Citovat
Eon Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Vždyť jsem mu to psal už před xxx příspěvky. Citovat
Dave_GTI Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 jj, to už vím od Eona Ale nepředpokládám, že by to čidlo bylo KO, je to originál BOSH nové. Prověřím ten výfuk a uvidím dál... Citovat
Dave_GTI Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 vyměněn potenciometr škrtící klapky.... Hádejte... Pokud bude o víkendu čas, zkusím vyměnit lambdu za druhou (ale jetou), co mám doma z bouračky GTI. No a pak to prostě zapálím Už tam nic jinýho na výměnu není.... otázka: Je nějak vázán imobilizér na řídící jednotku motoru? Kdybych pak ještě zkusil vyměnit ŘJ motoru, tak abych něco víc neposral... Citovat
bezdo Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Ked odpájaš a pripajaš- vymienaš tie elektricke serepetičky, odpajaš baterku, resp. resetuješ potom BSI? Ja som to robil, len tak, kašlal som na odpajanie, resp, nedodržiaval som postup odpajania a pripajania baterky a ako som resetoval BSi mi už odvtedy otačky neletali(ale ja som mal ten problem s nasavaním falošneho vzduch) Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. říjen 2013 Autor Odesláno 1. říjen 2013 mám nemux. před odpojením jakéhokoliv čidla vždy odpojím baterku. To jsem už naučen :-) S tou jednotkou víte? U alfy to bylo vázaný tak, že k ŘJ byla potřeba i jednotka immo... Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 One man show continues Vyměněna lambda - o něco lepší, ale pořád špatný... Vyměněno ještě halovo čidlo na vačce - uvidím zítra... Vyměněno relé pod ŘJ (nevím k čemu je) a ŘJ. Rada pro ostatní. ŘJ je asi nějak spojená s autem/imobilizerém. Po výměně za jinou (čísla stejné) auto nechytlo. Takže vazba je stejná jako u alfy. Takže ŘJ zůstala původní. Citovat
Dave_GTI Odesláno 14. říjen 2013 Autor Odesláno 14. říjen 2013 beze změny. Zbývá už jen kanystr benzínu a zápalit tu svini!! Citovat
Dave_GTI Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 tak ještě jsem ji nezapálil Jezdím teď služebním... Každopádně dnes jsem zkusil vyměnit čidlo otáček na setrváku. Myslím, že situace se o fous zlepšila. Nicméně po příjezdu domů auto drželo 4000 ot/min. Tak jsem dal plný kotel a pak byl klid.... Po krátké projížďce se opět opakovalo... Tím usuzuji, že je KO i plynové lanko. Takže zítra ho vyměním a bude snad klid.... PS. né, tomu klidu nevěřím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.