Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem psal, diagnostiky co mají v servisech typu Atal, Bosh, nejsou pro peugeot moc věrohodná, tak bych se být tebou zkusil domluvit přímo v peugeotu.

Odesláno

tak jsem vyzkoušel ten plyn v zapalovači. Prostříkal jsem všechno v okolí motoru. Nic se nestalo... Takže tady asi chyba nebude.

Vyměnil jsem čidlo klepání (za použité) a beze změny. Je tam jenom jedno? Nefunguje mi servicebox....

Otáčky pořád hrozně pomalu padají a zůstávají viset.

Odesláno

nebyl jsem na té origo. Neměl jsem ještě cestu do Olmika.

Ale na té jako předtím jsem byl a stále ukazovala stejný blud...

Jdu projet zahraniční weby, zda něco nenajdu...

Odesláno

zajímavý je, že je \"tento\" problém napříč více typům motorů v 206kách.. mě to na 1.6ce taky blbne, při volnoběhu si to občas přidá na nějakých cca 2000ot. a houpe.. nechám to píchnout na diagnostiku a mrknu na to čidlo..

• O 3 týdny později...
Odesláno

vyměněn potenciometr škrtící klapky....

Hádejte...

Pokud bude o víkendu čas, zkusím vyměnit lambdu za druhou (ale jetou), co mám doma z bouračky GTI.

No a pak to prostě zapálím :roll

Už tam nic jinýho na výměnu není....

otázka: Je nějak vázán imobilizér na řídící jednotku motoru? Kdybych pak ještě zkusil vyměnit ŘJ motoru, tak abych něco víc neposral...

Odesláno

Ked odpájaš a pripajaš- vymienaš tie elektricke serepetičky, odpajaš baterku, resp. resetuješ potom BSI?

Ja som to robil, len tak, kašlal som na odpajanie, resp, nedodržiaval som postup odpajania a pripajania baterky a ako som resetoval BSi mi už odvtedy otačky neletali(ale ja som mal ten problem s nasavaním falošneho vzduch)

Odesláno

mám nemux.

před odpojením jakéhokoliv čidla vždy odpojím baterku. To jsem už naučen :-)

S tou jednotkou víte? U alfy to bylo vázaný tak, že k ŘJ byla potřeba i jednotka immo...

• O 2 týdny později...
Odesláno

One man show continues :D

Vyměněna lambda - o něco lepší, ale pořád špatný...

Vyměněno ještě halovo čidlo na vačce - uvidím zítra...

Vyměněno relé pod ŘJ (nevím k čemu je) a ŘJ. Rada pro ostatní. ŘJ je asi nějak spojená s autem/imobilizerém. Po výměně za jinou (čísla stejné) auto nechytlo. Takže vazba je stejná jako u alfy. Takže ŘJ zůstala původní.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak ještě jsem ji nezapálil :D Jezdím teď služebním...

Každopádně dnes jsem zkusil vyměnit čidlo otáček na setrváku. Myslím, že situace se o fous zlepšila.

Nicméně po příjezdu domů auto drželo 4000 ot/min. Tak jsem dal plný kotel a pak byl klid.... Po krátké projížďce se opět opakovalo... Tím usuzuji, že je KO i plynové lanko. Takže zítra ho vyměním a bude snad klid....

PS. né, tomu klidu nevěřím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...