pipistrel Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 to nebude parkovanie. skor nasraty clovek Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Tohle nepochopím myslel jsem, že si nějaká blondýna spletla brzdu s plynem, ale když couvl a najel znovu..... a pak útěk alá Kobra 11 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 :D:D možná se mu nelíbil předek auta :D:D:aut:P;) Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 připadá mi to jako jízda s automatem Citovat
safi1 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Lolz To je iny macher ! Nechapem tomu ale asi sa mu nieco zaseklo nie ? Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 třeba zkoušel pod kterou kostkou má čidlo na otevření vrat:D:D Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Teď to video se mnou sledoval 1,5 roční syn, a jediný co řekl bylo: Táta :-D:-D Citovat
odee Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Mazec, tahle nějak parkoval můj bratracen u nás na dvoře Tatrou. Naštětí mu byly asi 3roky a ta tatra byla na pískoviště Šaldo, ten Váš mladej jeví nadprůměrnou inteligenci, když Tě za těma čenýma sklama poznal jen dle stylu jízdy;) Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Kubík říká všem autům táta:D Je to taky jen pár slov co umí, potom ještě hodně říká cecky, ale naštěstí mu ještě není moc rozumět Citovat
odee Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 :DTak to je borec! Neše zatím \"říká\" je AAAA a EEEE a něco o zní jako GGGGGG...ale zase to všechno \"říká\" o to hlasitěji:D Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Kubík říká všem autům táta:D .... Je-li táta auto, kdo (co?) je teda máma? Napadá mně garáž, tramvaj nebo autobus, páč technicky (aby byl vznik potomka vůbec možný) musí být nutně větší než táta (auto). [upravil dne 3/7/2013 16:35 od Medvěd] Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Řekl bych, že měl v krvi tak 4 promile nebo víc. Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 O vzniku potomka bych tady raději nic nepsal:D Jinak spíše se bojím že neukazuje na auta ale na řidiče, a říká táta, těch by bylo:D Jinak kterej jinej syn umí v roce a půl, sám otevřít dveře a vylézt do auta, a točit s volantem, troubit, dávat výstražáky a podobně?? Takhle se holt vychovává novej člen klubu Peugeot:D Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Musí být super na náměstí s ním jít, kde je kupa lidí a pak ukáže na auto a řekne \"táta\" jenže v popředí bude nějaký týpek :D Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Tohle se bohužel taky stává, když jdeme kolem auta, a právě vyleze řidič, když Kubík říká táta:D Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 A chlápek pak čučí, kde všude asi rozsel své....... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.