Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém a prosím o pomoc. Mam P607 3.0 V6 2005 LPG a nestartuje. Dojel jsem na místo a za 10 minut jsem nemohl odjet. Auto točí, ale nechytne. Nemám merak, tak jsem si priletoval k zarovicce dráty a zjistil jsem, že mi nejde šťáva na palivové čerpadlo odpojil jsem z nej i palivové hadicky a zkusil nastartovat, ale nic nevyteklo. Pojistka je OK (v motorové části F5 15A) nevíte někdo co by to mohlo dělat? Napadá mě snad už jen rele nebo bezpečnostní spínač (teda pokud ho někde mám) Procital jsem fórum tady a nic jsem nenašel. Můžete mi někdo prosím poradit? Děkuju

Odesláno

bezpecnostni spinac by mohl byt nekde pobliz hrnce posilovace brzd.

Mohlo taky odejit cidlo otacek na setrvacniku, nebo neni komunikace mezi transponderem immobilizeru a ridici jednotkou

Odesláno

Tak dneska jsem mluvil s mechanikem a prý by to mělo být nějaké čidlo rizeni otáček prý na 90% tak se chci touto cestou zeptat jestli je to to čidlo jak pise Ferry na tom setrvacniku. Pak kde to v tom motorů najdu a taky nějakou cenovou relaci. Děkuju

Odesláno

No tak jsem si to našel sám a vyměnil, ale stále nic. Přivedl jsem na čerpadlo šťávu z baterky naprimo. Čerpadlo se točí, ale i tak nenastartuje. Nemá se to někde třeba odvzdusnit, když jsem ho měl venku? Bezpečnostní spínač jsem taky nikde nenašel. Diagnostika bude až tak za 14 dní, až se vrátí mechanik z dovolené.

Odesláno
:myslim jo tak to nevím kde. Nejbližší mám 20 km. Připojení na diagnostiku 1000,- + 600 Kč/h práce :o . Nenastartuju a jsem po úrazu pravé nohy, takže nemůžu pořádně zmáčknout brzdu bez posilovače. Odtahovka cca 2300,- Idealní kombinace. :bojim Volal jsem i do Citroena to mám jenom 4 km, ale nezaručují mi že to se svým SW dokážou, sice za to chtějí jenom 800,- ale zaplatím je ikdyž nic nezmůžou.
Odesláno

Před pár lety jsem měl v Peugeotu Xantii V6, napojit a načíst závady nebyl problém, to mi zjistili, jen aktualizaci SW nemohli provést, údajně kvůli nepežotímu VINu, což je u Xantie pochopitelné:)

Odesláno

Ahoj zkontroluj ten bezpečnostní spínač, na obrázku maš oznacenou jeho polohu,ten červený čudlík, starterem točí nebo ne? jinak diagnostiku mam ale bydlis daleko bohužel :nevim

[upravil dne 10/7/13 07:34 PM od groovred]

post-21217-1410963224024_thumb.jpg

Odesláno

startér točí. V těch místech co jsou na fotce mám řízení LPG. Ten motor je trošku předělaný, zřejmě kvůli montáži LPG. Už jsem to tak koupil. Takže buď je ten spínač někde jinde, nebo je překlemovaný a je pryč. Zkusil jsem nastartovat s tím ručně spínaným čerpadlem. Pořád nic, tak jsem odpojil palivovou hadičku od motoru a tam ani kapka, Takže po cestě musí být ještě nějaký ventil, solenoid nebo klapka. Přece když čerpadlo jede a na výtlaku je tlak, tak ho musí ještě něco držet zavřené. Co kdyby byl špatný třeba přepínač LPG-benzín? Teoreticky by nepustil benzín ani plyn, ale je to jenom teorie a navíc ani nevím jak to přesně pracuje.

Odesláno

jenže to tam už je rok. Já ho mám 10 měsíců a nikdy problém. Tohle přišlo zničeho nic. na foru jsem četl něco o nějaké jednotce BSI, ale bez diagnostiky to asi nezjistím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

stalo sa mi nieco podobne ale mne nesiel starter dal som ho spravit nahodil zacalo tocit vyzeralo ze uz ho aj rozbehne ale nebolo dost benzinu v nadrzi tak nic tak som siel natankovat dal som benzin do nadrze a aj ked otocim klucom pocujem ze cerpadlo ide aj starter ale nic predtym ked som nemal v nadrzi nic tak som pocul ako ide ten benzin do motora teraz ako keby ho netahalo neviete niekto poradit co stym moze byt?

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...