Ferry Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 umel by nekdo ozivit nokii E5 ? Telefon se zapne se zavibrovanim, ukaze se logo Nokia a pak uz jen bily displej. Nejde vypnout, nereaguje, pouze vyndani baterky. Nejspis poskozeny firmware. S PC se pres USB kabel nechce spojit. Procetl jsem par for, ale nemam naladu a cas zkouset nejaky flashovani apod. Diky Citovat
ChouLu Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Zkusit to mohu když mi ji hodíš nebo pošleš poštou Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 cece, ani z Pejru ani z Phy k tobe asi nedohodim ale zkusim tu postu, eventuelne mozna pojedu pres HB domu, neter si telefon zase vzala k sobe, tak az ho budu mit, dohodli bysme se. diky Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Tak jelikož jsem jelito a zapomněl jsem ten tel. vzít s sebou na sraz, abych ho předal, pokouším se ho oživit sám. Bohužel se mi nedaří. Mám Phoenix, mám (myslím) správný firmware (dle product code), \"refurbish\" se rozjede a zasekne se to zhruba ve 3/4 na tom, že: \"Cannot verify comunication to phone after flashing\" Mám se ujistit, že telefon správně \"nabootoval\" a dát \"retry\". Telefon je ve stavu mrtvého - jen vibruje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.