Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že tím asi někoho pobavím, ale potřeboval bych radu s napojením ele. u Mustanga :aut

Koupil se nový svazek, který je předpřipraven, ale já stejně tápu.

Byl byste někdo tak moc hodný a dokreslil mi barevně do fotky se zapalováním a spínačkou, kam který kabel zapojit?

V původním rozvodu se někdo hrabal - nesvítilo přední světlo, spínačka byla neorigo na vypínač z lampičky apod. prasečinky.

Je k tomu návod, ale u spínačky chybí čísla konektorů a u zapalování zase nevím, která cívka je která - navíc ani nevím, jestli jsou živý (jedna na světlo je koupená nová, ale nevím, za kterou jí případně vyměnit :aut)

Návod k ele svazku:

post-2095-14109632024877_thumb.jpg

Odesláno

Radku díky, ale tím jsem se prokousával, ale vždy mi tam něco nesedělo. Máme k tomu i příručku s katalogem dílů, ale já to z těch schémat prostě nechápu :( Potřeboval bych od někoho \"kdo se toho nebojí\", aby mi to poznačil do tý fotky :aut Prostě jako pro dítě z MŠ :D

Odesláno

JJ, zkoušel. Já si před 15ti lety dělal komplet ele. na Simsonu, a to jsem měl jen to schéma, ale tam byly jasně očíslovaný konektory a věděl jsem, která cívka je na co :aut

Tady jak to bylo různě pospojovaný (asi je mrtvá jedna z cívek a jelo to jen na zbylé dvě - nevím), tak se v tom neorientuju :(

Odesláno

Gabriel: Super, díky ;) Budu s tím pokračovat až příští víkend, takže času relativně dost :)

Radku, mám pocit, že tam, jak je ten výběžek (jak si označil 56) bude kostra - je to totiž spojený s držákem tý spínačky, co se šroubuje do světla :myslim

Odesláno

servisman: Díky, něco podobného jsem našel na stránkách, kde ty svazky taky prodávají, ale stejně se nechytám (barevně ty dráty nesedí vůbec). Když se podíváš na to zapalování, tak je to obráceně - kladívko je jinak :(

[upravil dne 29.6.13 22:50 od MJSytic]

Guest servisman
Odesláno

jj mustanga jsem vlastnil dokonce s upravou svojí,elektriku jsem měl celou kníhu ,ale už šla pryč ,jinak ta el.je skoro shodná u všech pindourů jen se liši s propojením cívek .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...