holymi Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 ahoj.potrebuju poradit.mam 406 a klimatizace je tam digitalni.stalo se mi to,ze na displeji misto teploty co si muzu nastavi,od 17 do 30st.mam najednou 52 az 88.a klimatizace nejde.byl jsem na doplneni a stale nic.nevite co stim? Citovat
odee Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Ty, nevěřím tomu, že je to možný, ale vypadá to jako bys to měl ve Farenheitech... těch 88 by i odpovídalo (cca 31°C), jen těch 52 by bylo asi 11°C, což je málo...:D:D Citovat
holymi Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 uy mi to bylo receno.ale ani v peugeotu si nevedeli rady.udajne by to mohla byt nejaka ridici jednotka nekde pod levym blatnikem.tak nevim. Citovat
Slayer Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Pod levým podběhem je bitron pro sahary (u mně).... pokud se ti netočí (nebo jen na jeden stupeň), tak nepojede ani klima.... Citovat
P607Olda Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Vypadá to na toho Fahrenheita. Měl jsi vybitou nebo odpojenou baterku? Citovat
holymi Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 ahoj.baterku jsem mel odpojenou uy nekolikrat a nikdy to neudelalo.klima mela divny zvuk a tak jsem si rikal ze ji musim nechat doplnit,ale nez jsem se tam dostal,tak se ten displej takhle prepnul a klima uy nejde.ykouseli mi ji napojit na primo a pry nesepne nejake rele na kompresoru.tak doufam ze az to rele vymenim,tak se ten displej srovna. Citovat
Tomas405 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Ahoj mám stejný problém. Na mojí 406 2,1TD klima ukazuje teplotu Fahrenheita. Už jsem to tak koupil a nevím co s tím. Poradí někdo prosím co s tím díky Citovat
bobo7 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Ja si zvolim teplotu ve C nebo Fah. co se nastavuji hodiny a datum Citovat
comm Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 panove ja sem nekdy na franc. forech docetl ze ty digi klimy se daj prepnout na F misto C. Musite to pohledat. Citovat
Tomas405 Odesláno 10. červenec 2015 Odesláno 10. červenec 2015 Tak jsem se dočetl někde na fr. fóru že to přepnout jde. Tak jsem to dnes celé rozebral a po nějakém přepínači ani vidu. No a od teď mi nefunguje podsvícení displeje. Že jsem se na to nevykák Vypadá to že když tam dám žárovky, tak je to spálí. Což mi nejde do hlavy. Mám pár fotek jak to vypadá uvnitř, takže kdyby někdo potřeboval, není problém poslat. Každopádně to nevyřešilo ten základní problém. Proč to ukazuje Fahrenheita a ne Celsia? Citovat
Tomas405 Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 Čus pežoťáci, tak jsem po dlouhém hledání na netu, našel návod jak přepnout Fahrenheita na Celsia, na displeji klimatizace na starém modelu. Musí se zapnout klíček v zapalování a do 5 vteřin stisknout tlačítka A/C a čelního skla. Hned to skočí na Celsia. Já mám takovou radost, že jsem skoro brečel Tak snad se někomu hodí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.