Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám problém se sehnáním barvy na alu kola... Zkoušel jsem bauhaus a ostatní obchody \"pro kutily\" ale tam mají pouze barvy ve spreji a to jen stříbrnou a šedou. Bohužel tyhle barvy zrovna nepotřebuju.

Otázka:

Musí barva být speciální na kola? Nebude stačít nějaká na kov, např. něco na ploty... kde je to samozákladovka, která odolová povětrnostním vlivům, běžným teplotám atd atd...

Odesláno

Na kov? Viděl bych to na barvu, který je určená na hliník, pak by neměl být problém. :myslim

Já budu stříkat 14\" Avantage a spokojím se stříbrnou ve spreji, sice ve spreji je i zlatá, ale takové budou jenom letní Avantage :D

Odesláno

bohužel si nepamatuju co to je za značku plechovky. Ale píšou tam, že to má všestranné použití a je to odolný i proti kamenům a ták.

Ale dotaz 2 :D

Jelikož brzdy produkujou docela dost tepla, nebude s tím mít ta barva z plechovky problém?

Odesláno

hoši,nevim jak vy ale nejlepší je dát je do komaxitové vypalovací barvy,zaprvé je to dost odolné a zadruhé dobře drží. sice to něco stojí ale výsledek je rozhodně nejlepší. jakmile tam dáš jakoukoliv jinou hned ji oprejskáš

Odesláno

jojo ta barva ze spreje moc nevydrzí ( samozrejme zalezí jak ses zrucnej to tam nastrikat ) ale kamos strikal 17 na octe daval napred zaklad a pak samotnou cernou ze spreje a drží jak svin ... pak delal zimní 15 akorat bez zakladu a ta barva se mu zacala odlupovat ...

Odesláno

na specialsty už nemám peníze :D kola musím dodělat sólo ručně... Spreje se dost bojim. Ale kola byla už jednou barvená, normálně z plechovky stříbrnou či jaká to je barva a držela jak přibitá. Dalo mi dost práce to všecko vybrousit. Radši bych se teda přiklonil k nějaké té barvě z plechovky, jelikož je to i samozzákladovka, tudíž bych tam žádný základ dávat nemusel... ale dělá mi to starosti :myslim

Odesláno

dulezitej je hlavne vrchni lak, takze za me: klasicka metla (klidne ve spreji) + bezbarvy lak.

To zadnou all-in-one spesl_na_kola barvou nenahradis.

na komaxitu mi vadi vzhled a vyber barev.

teplotu neres vubec.

Odesláno

To jste mi odlehčili :) Nad lakem jsme také přemýlel. Ale je tu ALE! :D

Jakožto truhlář :-X Lak.... zvedá lesk (aspoň u dřeva :D )

Tudíž nastává broblém. Chci udělat matně černá kola a když na ně prásknu bezbarvej lak tak to z toho udělá lesklá černý kola ne?

Napadla mě houbička s jemným smirkem, který by lesk shodila, ale to by zase mohla shodit i podstatnou část laku, tudíž by tam zase skoro žádný nezbyl :bojim

Odesláno

uz jsem nekolikatery kola strikal doma barvou na kola od motipu. Bez zakladu a vrchniho laku prave kvuli lesku a drzelo bez problemu. Na tech kolech i kdyz se neco odskrabne tak je to jednoduche opravit. Pokud chces usetrit tak navstiv graffiti shop za 90kč koupis pul litru matne cerne ve spreji.

Odesláno

No nějak to budu muset vymyslet :D moc nejezdím, tudíž to bude muset odolávat spíš těm povětrnostním vlivům :roll

A asi to stejně bude jen sezóní barva pro kola, třeba až budou peníze, tak bych udělal přístí rok nějakej radikálnější krok (pískování, lakovna)

Všem děkuju za rady a tipy :super

Odesláno

to je fakt ze najlepsi je to opiskovat a nastrikat praskovu farbu a v peci vypalia.. to je jak origos..ale stoji to tusim 80e... ja svoje R16 prebrusil vodnym šmirglem a strikel farbou v spreji.... a drzi to krasne... a to nejezdim len po cestach :D

[upravil dne 26/6/13 20:57 od bananek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...