Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

mě přijde trochu mimo logiku jedna věc... sice sme zatim 2 ale... když je šance na zvolení předsedou skoro 88% tak mi to příjde hodně a i zbytečný kvůli jednomu člověku... proto jsem se tohoto nezúčastnil... když by bylo třeba 20 kandidátů, tak by to bylo něco jinýho, nebo když by se z těch 8 přihlášených volilo třeba jen pro 2 nebo 3... ale 7 z 8 je trošku bezpředmětný teda alespoň z mého pohledu...!

Odesláno

se všema volbama je to stejný, SDH, zahrákáři, chovatelé, aj. po volbách je každý generál,

volit či nevolit je svobodná věc, a když nevolím tak nemůžu nadávat ,,co jste to zase zvolili\"

osobně jsem splnil občanskou, spíš klubovou povinnost a odvolil :papa

Odesláno
mě přijde trochu mimo logiku jedna věc... sice sme zatim 2 ale... když je šance na zvolení předsedou skoro 88% tak mi to příjde hodně a i zbytečný kvůli jednomu člověku... proto jsem se tohoto nezúčastnil... když by bylo třeba 20 kandidátů, tak by to bylo něco jinýho, nebo když by se z těch 8 přihlášených volilo třeba jen pro 2 nebo 3... ale 7 z 8 je trošku bezpředmětný teda alespoň z mého pohledu...!

A tím si ztěžuješ, že bylo málo kandidátů?

Odesláno

pročetl jsem si to vlákno a chtěl sem napsat odpověď na otázku proč jsem nevolil a zároveň i odpověď na případné další diskuze k mému příspěvku... shrnul jsem to, napsal svůj názor... tímto bych to ukončil slovy kolegů výše... kdo chtěl volit, volil, kdo nechtěl nechtěl... hotovo šmitec. z mé strany je toto uzavřeno a jdeme se věnovat něčemu jinému :D:super

Odesláno

Tato anketa má i jiný účel, než jen zjišťovat důvody, proč někdo nezaslal volební e-mail.

Z ním nám zatím vyplývá \"70 % účast\", a to tu je 15% neřádů, co si prostě chtěli kliknout na anketu. :D

Oficiální volební účast byla mnohem nižší, z toho je jasně poznat, že ti, co chodí na forum, ve valné většina volili. Tudíž volby těm aktivním nejsou lhostejné.

Každý má právo nevolit, ať má jakýkoliv důvod. Zde se ukázalo, že nevolili především ti, co sem nechodí. Dá se očekávat, že těmto lidem je osud klubu tak trochu volný.

Odesláno

hlavně jsou jim volné ankety a dotazovadla

máte ho dlouhého 1 - 5 ??

máte ho dlouhého 6 - 10 ??

máte ho dlouhého 10 - 15 ??

máte ho dlouhého 15 - 25 ??

máte ho jako Bůh?? :P

Odesláno
hlavně jsou jim volné ankety a dotazovadla

máte ho dlouhého 1 - 5 ??

máte ho dlouhého 6 - 10 ??

máte ho dlouhého 10 - 15 ??

máte ho dlouhého 15 - 25 ??

máte ho jako Bůh?? :P

musím odpovědět? já se stydím :)

Odesláno
Zde se ukázalo, že nevolili především ti, co sem nechodí. Dá se očekávat, že těmto lidem je osud klubu tak trochu volný.

A co si čekal ??? Nemyslíš že sou lidi co maj důležitější věci na práci než řešit volby na \"nějakym foru\"???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...