Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 pěkná práce ,tohle mne kdysy bavilo . Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Ad mozaika, náhled na část s WC Na podestě za mísou bude stát pračka, proto ta konstrukce závěsu vypadá tak jak vypadá, půl dne řádění s flexou a COčkem... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 oddie : chobotnice i mozaika :super:potlesk edit: jednou jsem byl pomáhat kamarádovi se sádrokartonem,elektrikář měl všechno hotové a kamarád musel pak ještě zvedat strop a museli jsme mu všechno vytahat :D:D ještě,že jsem tam nebyl když to viděl [upravil dne 23/6/13 23:20 od Gabriel 307] Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Sádrokarton, to nám domů nesmí... Elektrika je tažená podlahou (paneláková klasika), zásuvky jsou zasekané (to už takové klasika není), přívod ke stropním světlům protažen panely (spiroly). A na to všechno nám Adraj vysekl štuk Citovat
Otan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Hm, ta elektřina, štábní kultura za 500,- :papa Citovat
Honza z Nera Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Hele ta elektřina vypadala jako u mě v Nera. Vše má svůj jistič, vše se dá nezávisle na sobě odpojit, žádné zásuvky spolu, \"třífáze\" do bytu . . . . ale je to praktické. Citovat
lukaro Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Oddie, moc dobrá práce a mozaika vypadá skvěle Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Ještě to malinko dovysvětlím. Ten byt je tzv. dvougenerační - 2x WC, 2x stoupačky. No a my jsme z toho tu zadní \"garsonku\" udělali v podstatě plnohodnotnou, takže je tam nejen vlastní WC, ale i sprcháč, kuchyňka, je to prostě více oddělené jako vejminek, aby se v obou částech dalo fungovat zcela odděleně, nebo to dokonce i pronajmout, když jedno z toho nebude potřeba. Takže i elektrika má navzájem oddělené okruhy - horní řada jističů je větší byt, spodní řada je menší, vpravo je vidět podružný elektroměr od toho malého bytu, takže se dá i rozpočítat spotřeba. Z toho plyne také dost šílené osazení rozvodnice - 2x 3-fázové fíčko, 2x třífázový jistič (ve velkém bytě nezapojen, protože je tam plynový sporák, ale je tam natažený kabel jakk příprava, když už byla rozkopaná podlaha). V malém bytě není plyn, takže je tam třífáz kvůli varné desce.. Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Takhle vypadala chobotnice ve fázi stavby - rozkopaná podlaha. Ty tři dráty v popředí jsou od souseda o patro níž - oblíbený panelákový fórek. Vedle toho leželo dalších 6 hliníkových dvojlinek našich, ty už jsou v okamžiku focení odstříhané. Celkově to byla docela palba, jak to rozkopání podlah, tak to natažení drátů všude a nové příčky. Asi na to tak udělám samostatné vlákno. Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 V husím krku jsou datové, vždy 2x UTP a 1x koax. Citovat
adraj Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 kdo neviděl nepochopí.Já viděl a stejně nepochopil:D Vchodové dveře nešli díky chobotnici pořádně otevřít. Splachovací roura mě dostala,když sem ji viděl venku nepřidělanou. Má to takový sešup,že pokud sedíš a spláchneš,funguje to jako bidet:D:D:D. Pamatuješ si s kolika kusů kolen je? Co je dobrá vychytávka,tak to je splachovadlo:super:super. To jen tak doma někdo nemá. [upravil dne 24/6/13 15:50 od adraj] Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 7. Přijde tam redukce na tenší rouru a nádržka půjde níž, aby to teklo míň Citovat
velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 krásná práce a rozvaděč je super,akorát je škoda té lišty vedle. Bylo by lepší kdyby to bylo schované. jinak paráda,člověk , který přemýšlí do budoucna a radši natahá krky má u mne 1* Citovat
adraj Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 to jinak snad ani nešlo. Mezi pokojem a chodbou je panel 5cm a u vchodových dveří,taky nic moc. A myslím,že Oldovi stačilo pár zásuvek a kabelů zasekat. Nejenom Olda toho měl určitě dost,ale věřím,že i sousedi:D Citovat
Vvitty Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Velkybanan: Na spouste mist jsem se pri rekonstrukci na tahani datovky v krku vykaslal z jednoho prosteho duvodu - jakmile pujdou pres vic nez jeden roh, tak je snaha o dodatecne protazeni cehokoliv dost beznadejnou. I do toho jednoho krku co tam mam byl problem doplnit blbej telefonni kabel... Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Takhle šílený svazek by do panelu zasekat nešel, musely by se uřezat roxory, což je blbost dělat, to už je zásah do statiky. Lišta je 10x4cm a měl jsem koupit radši 12x4, skoro se to tam nevešlo. Jinak se do panelu zasekávalo všechno vzadu, asi 10 zásuvek, vedení od podlahy rohem nahoru ke světlům atd. Plus všechny ty koryta v podlahách. Investice do Makity se vyplatila Citovat
velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 jj to znám 2+1 byt jsem dělal s otcem 2 dny - další 2 dny jsem pořád slyšel a cejtil vrtací kladivo. Sousedi jo trošku se jim nelíbilo,že v 18:00 jedou kladiva:D Ale co udělat se to musí Ale neříkám nic prostě hezký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.