Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vybírám nejaky pekný kabrio pro rodice ( na stary kolena .. je jim 50 :D si chtel zacit uzivat zivota ) a narazil jsem na toto a vypada to ze to ma pevnou neplatenou strechu je to mozny nebo to bude jenom nejaky doplnek ktery si musite nechat vyrobit ?

Guest servisman
Odesláno

Mne je 50 a cabrio bych nebral raději něco lepšího ,co kdyby .....

Odesláno

no ja sem mel za to ze 306 cabrio ma jenom plátenou :D jinak ja jim rikal co spís nejakyho malýho sportáčka a oni ze ne ze neco bez strechy na klidnou jízdu .. na výlety po hradech a zámcích :D

Odesláno

Hardtop, tedy pevná střecha. Je to pěkná věc, která se dá sundat. Nicméně práce s ní nebude jen tak, už kvůli váze a také kam to dát. Pokud Hardtop je, chce to, aby byla i plátěná střecha - někde na cestě může překvapit déšť a co dělat bez střechy? Hardtop na vozíku asi vozit nebudou :D

PS: Co takhle 206CC? Malý sporták a zároveň cabrio ;) Je to jenom pro dva (+ batožina :D), ale to snad nevadí.

[upravil dne 22/6/13 21:50 od MilanF1]

Odesláno

jako ono toho je v merku víc ja napr. s tatou prosazoval 406 coupe motor 2.2hdi pac tata uz je vyblbnutej dost takze by mu ten slabsí naftovej motor oproti v6 nevadil :) ale zase mamka chce cabrio a tak tata ustoupil :D 206cc ale zase nechce tata ze to je moc holcicí :D ze ta 306 uz je víc chlapacka :D takze nevím jak to dopadne a co si koupí :) me jenon prekvapilo ze se na 306 delal i hardtop ;)

Odesláno

ChouLu mi to bere z úst. 307CC, jediná cesta mezi mužským sportákem a líbivým cabriem pro ženskou. :D

PS: Dá se koupit se 100 kW HDičkem ;)

[upravil dne 22/6/13 23:58 od MilanF1]

Odesláno

jo na tu sme taky koukali a pohybuje se cenových moznostech a taky se oní uvazuje :) jak ríkam je toho více ... mama napr. prisla s vw new beetle cabrio :bojim ale to sme s tatou okamzite smetli ze stolu :D ríkam my protoze doufam ze mi to obcas pujcí na projíždku z prítelkyní :D

Odesláno

306 cabrio, proč ne. Pokud jsou i finance na 307CC, můžete u 306tek vybírat z výstavních kousků. Lze tedy i narazit na klasickou plátěnou střechu + k tomu bude hardtop. Tudíž plátěnou pro mamku a pevnou pro tatku :D

Nevýhodou může být, že do 306tky se dávaly jenom benzíny, ale to záleží na preferencích každého.

Já bohužel nemohu sloužit s výběrem nad rámec Peugeotu, mě jiné automobilky nezajímají :D

[upravil dne 23/6/13 00:09 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...