Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

1.webasto thermo top C

2.ovládanie - spínacie hodiny+DO Eberspacher

3.ventilátor - cez IPCU modul napájaný cez spínacie hodiny

4.možnosť vypnúť webasto - beží iba venilátor v kabíne

5.PROBLÉM - ako napojiť IPCU na diag.Thermo Test na nastavenie inej frekvencie?V lete sú potrebné vyššie otáčky ventilátora na vyvetranie.IPCU modul je mimo spínacích hodín.

Hodí niekto shcému,alebo aspoň radu???:roker

Odesláno

Podľa obrázkov čo som vygooglil to vyzerá,že K-line sa pripojí na prostredný kontakt(č.15),napájanie na 85,86:myslim

Odesláno

V aute občas na krátky čas ostáva môj syn - je imobilný - a ten prívod vzduchu zvonku mu velmi pomôže-vyskúšané!Len keby bolo viac nebolo by na škodu.Neide tak o vychladenie ako prívod kyslíka.Možno vyzerám ako tyran,ale sú situácie,ked musí čakať v aute:mad::mad::mad:

Odesláno

Já jak jsem to dodělával sám, klidně můžu spustit samotný ventilátor, ale ne na dálku, dálkové ovládání jsem s nástupem veder vysápal z auta ven a pouštím s ním na dálku zalejvání rajčat na zahrádce, kam se nedostanu denně :D Na podzim půjde zpátky do auta, jestli mi to nikdo neukradne...

Odesláno
Mám origo přestavbu weba a i když to uvádějí,tak u těch našich to nefunguje samotné ventilátory.

U origo prerábky je IPCU napájaný z webasta...

Keby si ho napájal priamo z hodín tak by to šlo....vypneš webasto a ventilátory fungujú:roker

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, mám dotaz ohledně webasta, minulou zimu mi normálně topilo a dnes při prvních mrazíkách, že ho zapnu a nic.. Ventilátory beží, ale netopí. Celé léto jsem ho teda nezapínal.. Nevíte někdo co by to mohlo být..?? Předem děkuji za odpověď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...