ferinko2 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 1.webasto thermo top C 2.ovládanie - spínacie hodiny+DO Eberspacher 3.ventilátor - cez IPCU modul napájaný cez spínacie hodiny 4.možnosť vypnúť webasto - beží iba venilátor v kabíne 5.PROBLÉM - ako napojiť IPCU na diag.Thermo Test na nastavenie inej frekvencie?V lete sú potrebné vyššie otáčky ventilátora na vyvetranie.IPCU modul je mimo spínacích hodín. Hodí niekto shcému,alebo aspoň radu??? Citovat
ferinko2 Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 Podľa obrázkov čo som vygooglil to vyzerá,že K-line sa pripojí na prostredný kontakt(č.15),napájanie na 85,86:myslim Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Puštění samotného větráku v létě něco řeší, když je auto stejně zavřené? Citovat
ferinko2 Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 V aute občas na krátky čas ostáva môj syn - je imobilný - a ten prívod vzduchu zvonku mu velmi pomôže-vyskúšané!Len keby bolo viac nebolo by na škodu.Neide tak o vychladenie ako prívod kyslíka.Možno vyzerám ako tyran,ale sú situácie,ked musí čakať v aute:mad::mad: Citovat
jarmyl Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Něco jsem našel, píšou tam o PIN 15:papa ipcu.pdf Citovat
ferinko2 Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 ...jarmyl ako vždy nesklamal,super,díky:D:papa:roker Citovat
Milan+ Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Mám origo přestavbu weba a i když to uvádějí,tak u těch našich to nefunguje samotné ventilátory. Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Já jak jsem to dodělával sám, klidně můžu spustit samotný ventilátor, ale ne na dálku, dálkové ovládání jsem s nástupem veder vysápal z auta ven a pouštím s ním na dálku zalejvání rajčat na zahrádce, kam se nedostanu denně Na podzim půjde zpátky do auta, jestli mi to nikdo neukradne... Citovat
ferinko2 Odesláno 21. červen 2013 Autor Odesláno 21. červen 2013 Mám origo přestavbu weba a i když to uvádějí,tak u těch našich to nefunguje samotné ventilátory. U origo prerábky je IPCU napájaný z webasta... Keby si ho napájal priamo z hodín tak by to šlo....vypneš webasto a ventilátory fungujú Citovat
ferinko2 Odesláno 21. červen 2013 Autor Odesláno 21. červen 2013 ......IPCU preprogramované.....fúka to perfektne....ešte raz vďaka:roker Citovat
Marťa407SW Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Zdravím, mám dotaz ohledně webasta, minulou zimu mi normálně topilo a dnes při prvních mrazíkách, že ho zapnu a nic.. Ventilátory beží, ale netopí. Celé léto jsem ho teda nezapínal.. Nevíte někdo co by to mohlo být..?? Předem děkuji za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.