Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobre skoro poledne.

Rekl bych , ze odesel nejaky senzor brzd, ci cidlo abs. Projevuje se to tak, ze obcas, kdyz zatahnu rucni brzdu, zatimco auto stoji, objevi se hlaska handbrake (jako kdyz zatahnete rucku za jizdy), ale auto se ani nehne. Jednou se mi tez na dalnici rosvitilo ABS/ESP faulty,, po vypnuti a zapnuti motoru se jiz znovu neobjevilo. Tak bud je vadny nejaky snimac brzd a nebo je to snimac abs, pak si auto muze se zatazenou ruckou myslet, ze se hybe a ono ne. Mohou to byt i necistoty na snimaci ?

Diky za vstupy.

Odesláno

tak jsme zmeril odpory na snimacich, predni 10 mega ohmu, zadni jen mega, tak nevim :). Kazdopadne ted to uz tri dny neudelalo nic. Jeden muj kamarad, co dela auta, mi vzdycky rikal, nikdy nekupuj auta co zacinaj na F: Ford, Fiat, a francouzska auta ! :)

Odesláno
tak jsme zmeril odpory na snimacich, predni 10 mega ohmu, zadni jen mega, tak nevim :). Kazdopadne ted to uz tri dny neudelalo nic. Jeden muj kamarad, co dela auta, mi vzdycky rikal, nikdy nekupuj auta co zacinaj na F: Ford, Fiat, a francouzska auta ! :)

Lenže Peugeot je na P.A nie na F.S tým ostatnými F súhlasím.

Odesláno

no F jako Francouzske auto :), tedy vsechny ze zeme Galske.

Jinak je mozny, ze ty vypadky ABS/ESP souvisi s teplotou snimace a taky s pouzivanim rucni brzdy ? Ted jsem mel tri dny klid, ale jak jsem zatahl rucni brzdu, tak to 4x rychle za sebou zarvalo handbrake a hned pak zase ABS/ESP faulty.

Je mozny, ze to je jenom snimacem rucni brzdy ?

Jaky vliv ma teplota na ty snimace ABS ?

Prosim nekoho, aby mi napsal ID nahradnich dilu tech snimacu, asi si je objednam a vymenim.

Dekuju

Odesláno

Proč si tedy kupuješ francouzské auto, když na něj pak nadáváš. Ihned ho prodej a kup si nějaké jiné bezstarostné. Bude sice ošklivé a dražší, ale to neva.

Mám strýce, který si po Renaultu koupil Nissana Micra, teď koupil Citroen C3 (byl nejlevnější) a nadává na něj, že je moc velký, že na dvorku nestočí do garáže najednou. Takže dceři zase kupuje Renaulta, asi aby měl na co nadávat.

Jinde jsem už psal, francouzská auta jsou jako hezké ženy, potěší, ale něco se jim musí odpustit. Podpis: řidič romantik:D

[upravil dne 19.6.2013 10:03 od P607Olda]

Odesláno

no, ja mel doted Citroen ZX, bylo mu 22 let a problem nebyl, zadny, krome civky, ktera jednou umrela a musel jsem ji vymenit, i tlumice byly original. Od te doby, co jsem pred tremi mesici koupit 407, tak v jednom kuse resim problemy. A to tam zadne v dobe kupu nebyly. Zacalo to tim, ze zacaly kvicet svetla, to jsem poresil opravou konektoru , odesel lcd na palubce - vymena za novy, v chladici je dira, tak taky bude novy. Odeslo lozisko na poloose , zacalo se protacet - servis vymenil pul napravy, cena 10k, ted se pokakaly snimace abs .....jako na nenadavam, auto je stare 8 let, jenom se bojim , co bude dal :).

Odesláno

mozno to je len brzdovy spinac. vtedy hadze tu chybu ABS/ESP faulty. Ked to napojis na dia, tak by ti to malo vyhodit ako zavadu. Alebo vyskusaj, ci ti svietia brzdove svetla pri slabsom zoslapnuti brzdoveho pedala. Ja som na to prisiel az ked som prudsie zabrzdil a zozadu skoro do mna vletel kamion ;)

Netreba ani kupovat novy. ja som ho len vybral, vycistil kontakt, parkrat precvakal a odvtedy uz rok a pol funguje tak jak ma.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
mozno to je len brzdovy spinac. vtedy hadze tu chybu ABS/ESP faulty. Ked to napojis na dia, tak by ti to malo vyhodit ako zavadu. Alebo vyskusaj, ci ti svietia brzdove svetla pri slabsom zoslapnuti brzdoveho pedala. Ja som na to prisiel az ked som prudsie zabrzdil a zozadu skoro do mna vletel kamion ;)

Netreba ani kupovat novy. ja som ho len vybral, vycistil kontakt, parkrat precvakal a odvtedy uz rok a pol funguje tak jak ma.

Ten brzdový snimač najdu kde :)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...