Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi.nemám v autě teploměr,tak jsem jeden zakoupil.Vnitřní/venkovní teplota a čas.kabílek z čidlem 3m.Poradíte kam ten kabel a kudy protáhnout ven z auta?Asi bych teploměr chtěl dát do přihrádky na středovém panelu pod ventilací.Ten šuplík je vyndavaci.Díky za rady

Odesláno

No misto toho šupliku se dá nasadit originální teploměr který má čidlo v pravém zrcátku vespodu. Takže pokud tam chceš bastlit cosi jiného tak čidlo dotahni do zrcátka a nech ko vespodu čouhat ven, dirka tam už bude.

Jinak origo vypadá takhle, umi teda jen venkovní teplotu

[upravil dne 14/6/13 20:36 od Radek Hurvajz]

post-6656-14109631776508_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

když už tak čtu toto téma tak podle motoru tipuji že by šel dodělat palubní počítač ten je užitečnější něž jen teploměr .

Odesláno

kabel tam je.Za tím šuplíkem je černá zásuvka.Palubní pc by se mi líbilo ale asi se s tím nebudu moc sr.t :-D.Jde mi o to že jsem byl v krámě a koupil ve slevě teploměr a napadlo mě ho tam dát.náhodou pěkně pasuje do toho šuplíčku.Takže jen vyřešit ten kablík.ten svazek z motoru bych našel v kterých místech?Asi bych to dal někam do blatníku.

Odesláno

no ked mas cierny konektor za suplikom tak staci dokupit origo teplomer napichnut konektor na teplomer a malo by to ist popripade doplnit cidlo do spetaku ,zalezi od vybavy co vsetko tam uz je pripravene ale lepsie by bolo uz dorobit PP ako pise servisman ty ked mas uz konektor za suplickom tak vela roboty s tym by nebolo ja som tam nemal nic a musel som tahat nejakych 14 kablov, akurat vcera som dorabal u seba PP a dnes to chcem este dokoncit a prave tie kabely do spetaku mi treba este natiahnut tak potom sem napisem ako a kade to slo

inak ak chces dorobit neorigo teplomer a cidlo dat do blatniku tak pod posilovacom brzd je ovalna priechodka do motoroveho priestoru,taktiez na opacnej strane (strana spolujazdca) je dole kruhova priechodka pri palivovych trubkach do motor priestoru

[upravil dne 15/6/13 09:31 od krtek 2]

Odesláno

Někdy ty dráty končí už u popelníku. Takže bych původní kabeláž vynechal a natáhl to sólo jak bylo psáno za palubkou skrz průchodku dveří do zrcátka. Ty 3 metry kabelu by měly stačit.

Samozřejmě origo je origo, ale hůř se všechno (displej + čidlo) shání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...