trsoliny Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Zdar chlapi.nemám v autě teploměr,tak jsem jeden zakoupil.Vnitřní/venkovní teplota a čas.kabílek z čidlem 3m.Poradíte kam ten kabel a kudy protáhnout ven z auta?Asi bych teploměr chtěl dát do přihrádky na středovém panelu pod ventilací.Ten šuplík je vyndavaci.Díky za rady Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 No misto toho šupliku se dá nasadit originální teploměr který má čidlo v pravém zrcátku vespodu. Takže pokud tam chceš bastlit cosi jiného tak čidlo dotahni do zrcátka a nech ko vespodu čouhat ven, dirka tam už bude. Jinak origo vypadá takhle, umi teda jen venkovní teplotu [upravil dne 14/6/13 20:36 od Radek Hurvajz] Citovat
trsoliny Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Díky.A jak teoreticky z toho šuplíku ten kabel dostat do zrcátka?Nebo třeba do motorového prostoru?Kudy by jsi to tahal? Citovat
Guest servisman Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 když už tak čtu toto téma tak podle motoru tipuji že by šel dodělat palubní počítač ten je užitečnější něž jen teploměr . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Tahat to mužeš za palubkou a pak pruchodkou která tam je do dveří, nebo kolem svazku co jde z motorového prostoru. Taky je možný že tam kabel k čidlu je nataženej jako příprava. Citovat
trsoliny Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 kabel tam je.Za tím šuplíkem je černá zásuvka.Palubní pc by se mi líbilo ale asi se s tím nebudu moc sr.t :-D.Jde mi o to že jsem byl v krámě a koupil ve slevě teploměr a napadlo mě ho tam dát.náhodou pěkně pasuje do toho šuplíčku.Takže jen vyřešit ten kablík.ten svazek z motoru bych našel v kterých místech?Asi bych to dal někam do blatníku. Citovat
krtek 2 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 no ked mas cierny konektor za suplikom tak staci dokupit origo teplomer napichnut konektor na teplomer a malo by to ist popripade doplnit cidlo do spetaku ,zalezi od vybavy co vsetko tam uz je pripravene ale lepsie by bolo uz dorobit PP ako pise servisman ty ked mas uz konektor za suplickom tak vela roboty s tym by nebolo ja som tam nemal nic a musel som tahat nejakych 14 kablov, akurat vcera som dorabal u seba PP a dnes to chcem este dokoncit a prave tie kabely do spetaku mi treba este natiahnut tak potom sem napisem ako a kade to slo inak ak chces dorobit neorigo teplomer a cidlo dat do blatniku tak pod posilovacom brzd je ovalna priechodka do motoroveho priestoru,taktiez na opacnej strane (strana spolujazdca) je dole kruhova priechodka pri palivovych trubkach do motor priestoru [upravil dne 15/6/13 09:31 od krtek 2] Citovat
Dave_k Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Někdy ty dráty končí už u popelníku. Takže bych původní kabeláž vynechal a natáhl to sólo jak bylo psáno za palubkou skrz průchodku dveří do zrcátka. Ty 3 metry kabelu by měly stačit. Samozřejmě origo je origo, ale hůř se všechno (displej + čidlo) shání. Citovat
krtek 2 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 ak by mal niekto zaujem mam anglicku verziu PP na old model na zobrazovanie teploty sa da pouzit (ukazuje v stupnoch celsia) ako palubak je to nepouzitelne ukazuje v milach a galonoch a vypadalo by to takto http://picino.rajce.idnes.cz/nastenka/#2659788_10.jpg ( ak niekto nevie) [upravil dne 17/6/13 14:44 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.