LukBX Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat na mé 306 TD mi přestalo fungovat stahovaní oken občas když prásknu dveřma fungujou pak zas ne čím to muže být ? kontakty čisté, muže to dělat ta destička s těma krabičkama pod ovladaním vypinaču ? nejde ani jedna strana mužete mi někdo poradit ? díky Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Pravdepodobne pretrhané káble v prechodke medzi dverami a kasňou. Je to choroba 306 a je tu o tom pár vlákien. Citovat
LukBX Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 aha děkuji moc :-) jinak mužu se eště zeptat má 306 sedan natačecí zadní napravu ? když trochu střihnu zatačku jak sem zvyklej ze svího sportaka (Citroen BX GTI 16V 116kw) tak mam v prdely pocit že de do smyku a děsně se zkratí poloměr zatačky ... Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Si robíš srandu, nie? Čo je to klbový Ikarus? Nie nemá, je tam jednoduchá náprava s torzkami. Citovat
LukBX Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 ja mam 306 4měsíce a eště sem neměl čas ju prolízat takže je to normalní jo.. :-) Citovat
rocko3 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Ja mam zase taky problem ze ked je moc teplo tak mi nefunguje stahovanie prednych okien.Raz ich stiahnem a nejdu mi viac hore.Musim zastavit vypnut kluce a znovu nastartovat. Citovat
pastorek Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 rocko3, to s naštartovaním bude zrejme náhoda ale prelámané káble v prechodke dverí temer istota. Citovat
RichVa Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 aha děkuji moc :-) jinak mužu se eště zeptat má 306 sedan natačecí zadní napravu ? když trochu střihnu zatačku jak sem zvyklej ze svího sportaka (Citroen BX GTI 16V 116kw) tak mam v prdely pocit že de do smyku a děsně se zkratí poloměr zatačky ... Ano 306ky mají samořiditelnou zadní nápravu http://www.autohit.cz/bazar/auto/peugeot-306-saint-tropez-1-6-1999 http://www.autohit.cz/testy/recenze/peugeot-306-break-xt-2-0-hdi (u obou odkazů v cca polovině textu) Citovat
rocko3 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 No len mne to robi len ked je vonku dost teplo inac sa to chova normalne.Teraz ked boli tie tepla mi to spravilo prvy krat. Citovat
rocko3 Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Tak dnes som na to dosiel preco mi sem tam nejdu okna.Pastorek mal pravdu.Prelamane kable v prechodke.Skusal som otvarat okna a dvere sucasne a v jednej polohe mi to prestalo ist.Ma niekto navod ako to jednoducho a ucelne spravit? Citovat
miroja Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Malo na fore citas . Uz sa to tu viackrat preberalo, napriklad Tu Citovat
rocko3 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Tak vcera som mal rozobrate auto(dvere) a mozno som prisiel na chybu.Majitel predomnou si tam dal domontovat zatvaranie okien po zamknuti a pani elektrikari namiesto rozobratia stekru v prechodke ho prevrtali a natiahli kable.Lenze nejako im to uslo a prevrtali to moc a teraz tam nedrzi ten zeleny hruby kabel a stale sa rozopina.Chcel som to prepinovat ale vo dverach je to zaliate do akejsi gumy takze sa to nedalo.Trochu som ho postlacal aby to drzalo ale je to len docasne riesenie.Kabliky potrhane neboli len buzirky boli popraskane tak som to zaizoloval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.