ladis307 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 sháním někoho v Praze kdo se mi podívá na přední nápravu na Peugeotu 4007. Mám celkově najeto 75 tis km (od nového) a vyměněné komplet přední ramena a čepy, nové přední i zadní kotouče s deskama a stabilizační tyčky (vše najeto max 6000 km), geometrie taky nově udělaná, vyvářené origo alu 18 + 4x uplně nové pneu continental a stále něco klepe od předních kol. Navíc se při lehkém brždění - hlavně s volantem v rejdu lehce rozklepe volant. Měl jsem podezření na čepy řízení, ložiska nebo horní uložení tlumičů. v servisu, kde měnili ramena a kotouče mi řekli že nic neslyší a necítí a že se auto chová normálně. Nicméně se podle mě situace zhoršuje. Klepání od kol se ozývá hlavně při pomalém přejíždění nerovností. Teď jsem s autem na měsíc v Praze tak hledám někoho tady kdo by se na to podíval, díky pomoc, nebo tipy na někoho Citovat
ladis307 Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 díky chlapci, už jsem s ním mluvil a zítra za ním jedu, snad problém odhalí, díky Citovat
ladis307 Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Po dnesni projizdce, kdy se cvakani samozrejne jako na potvoru temer neobjevilo, to vypada na jedno lozisko a cepy rizeni. V pondeli to bude menit tak doufam, ze to pomuze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.