kutil1 Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Uvažuji o denním svícení. Ale když se dívám na masku 407, tak se obávám, že to vzhledu auta uškodí. Má někdo fotky, jak to vypadá na 407? Pokud nedám Ledky, může mi někdo napsat postup, jak bych mohl přes diu nastavit, aby se mi původní světla rozsvítila po nastartování? Citovat
dodo407sw Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Nebud lenivy hladat a ak mas DIA tak nastavis jednoducho, ak ju ty nemas, tak ten kto ma, bude vediet Citovat
Judes Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Napríklad vlákno tu. Keď prebehneš toto vlákno niečo nájdeš aj tu. Citovat
kutil1 Odesláno 7. červen 2013 Autor Odesláno 7. červen 2013 Kluci, děkuji vám. Tu diu mám, možná někdo poradí postup v dia, tak trochu mám obavy, abych něco nepokazil. To denní vodorovné nevypadá špatně, má tam odkaz na zdroj, kde koupil, ale myslím, že jich je tam asi 20 různých druhů, nevím, která je ta konkrétní. Povedlo se to někomu nacpat do světlometu? Citovat
bart.lbc Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Kup si je v Autokelly, máš na to záruku a je to v každém větším městě cena cca 900,- Citovat
cvrlo Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Povedlo se to někomu nacpat do světlometu? raz som to kedysi videl na jednej 407 (bola na predaj, myslím že autobazár.eu) a poveim ti, nič moc:bojim ak by som to do svetiel mal montovať a aby to vyzeralo dobre, určite by som si k tomu zohnaj aj nejaké kovové lemovanie ako to má trebárs audi. Chcelo by to náhradný pár svetiel a pohrať sa stým... iná firma denného svietenia do 407 sa mi nepáči, auto má kompaktný predok a nejde to tam zapasovať bez toho, aby to navyzeralo rušivo (to je samozrejme môj názor). Ešte by možno stálo za to pošpekulovať nad hmlovkami, buď do vnútra alebo okolo ako to má nová 308 Citovat
filipino Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Chucku, to Tvoje vypadá vypadá celkem dobře, na rozdíl od ostatních Citovat
chuck11 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 koukám,že to ale jako DRL nemáš,když ti svítí parkovačky Citovat
DERT123 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 ano mas pravdu nemam to urobene ako denne svietia aj parkovacky Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 koukám,že to ale jako DRL nemáš,když ti svítí parkovačky A nikdy to ani ako DRL nebude, sú to len LED pásiky ktoré nikdy nebudú mať homologizáciu DRL svetiel. Tak isto aj tie tvoje , je to pekné ale určite na mastnú pokutu alebo na papiere. Citovat
Adrian16 Odesláno 16. říjen 2023 Odesláno 16. říjen 2023 Zdravím Jak se dá udělat to ze při denním světle by svítili obrysovky a při tmě normální potkávací světla ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.