Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uvažuji o denním svícení. Ale když se dívám na masku 407, tak se obávám, že to vzhledu auta uškodí. Má někdo fotky, jak to vypadá na 407?

Pokud nedám Ledky, může mi někdo napsat postup, jak bych mohl přes diu nastavit, aby se mi původní světla rozsvítila po nastartování?

Odesláno

Kluci, děkuji vám. Tu diu mám, možná někdo poradí postup v dia, tak trochu mám obavy, abych něco nepokazil.

To denní vodorovné nevypadá špatně, má tam odkaz na zdroj, kde koupil, ale myslím, že jich je tam asi 20 různých druhů, nevím, která je ta konkrétní.

Povedlo se to někomu nacpat do světlometu?

Odesláno

Povedlo se to někomu nacpat do světlometu?

raz som to kedysi videl na jednej 407 (bola na predaj, myslím že autobazár.eu) a poveim ti, nič moc:bojim

ak by som to do svetiel mal montovať a aby to vyzeralo dobre, určite by som si k tomu zohnaj aj nejaké kovové lemovanie ako to má trebárs audi. Chcelo by to náhradný pár svetiel a pohrať sa stým...:myslim

iná firma denného svietenia do 407 sa mi nepáči, auto má kompaktný predok a nejde to tam zapasovať bez toho, aby to navyzeralo rušivo (to je samozrejme môj názor). Ešte by možno stálo za to pošpekulovať nad hmlovkami, buď do vnútra alebo okolo ako to má nová 308

Odesláno
:aut

koukám,že to ale jako DRL nemáš,když ti svítí parkovačky

A nikdy to ani ako DRL nebude, sú to len LED pásiky ktoré nikdy nebudú mať homologizáciu DRL svetiel. Tak isto aj tie tvoje ;), je to pekné ale určite na mastnú pokutu alebo na papiere.

• O 10 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...