jechort307 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Zdravim lidi, potřeboval bych radu,jsem už zoufalej.Mám 307 RV:2001 je to 2.0 100kW benzín a mám následující problém. V tomto překrásném počasí jsem projel pár kaluží,což asi nemělo vliv ani,pak odstavil auto asi na 6 hodin,přišel,nastartoval,1 pak 2 rozjel se a chcíplo to.Od tý doby né a né nastartovat.Zkoušel jsem na dvojku po roztlačení,protože jsem vytřískal i baterku,furt nic.Čili jsem to odstavil nabil baterku,vyčistil svíčky a lištu (svíčky hází) pod zadníma sedačkama čerpadlo tlačí,i do motoru a stále to nechce chytout. Nevím už si rady a jsem daleko domova a od servisu a bez možnosti odtažení kvůli utrhlému tažnému zepředu. Myslel jsem že by to mohlo bejt čidlo na hřídeli ale prej kdyby bylo v prd,tak by neházeli svíčky. Poraďte prosím.... Děkuji i za nápad. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Co čip imobilizéru v klíči? To by startér točil, a motor nenaskočil. Citovat
jechort307 Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 kontrolka nesvítí,motor točí,čerpadlo tlačí,i před motorem přes ten výpušták a nejde do spalovacího prostoru,dal jsem nový svíčky od Bosche a nic... už netušim chlapci Citovat
Petr_Jechort Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Nacházim se momentálně v Ostrově na parkovišti. Dnes jsem napojil diagnostiku a najela chyba v tom snímači vačkový hřídele,ovšem Kelly ani Elit Varskej nemaj skladem,tak tu bude zejtra v 7 ráno. Kdyby něco SMS 777634230 . A doufám,že to bude jen v tom čidle... pak je prej možnost tý mechanický chyby v tý vačce - no já tomu nerozumim,chápej,dělám do včel :-D já do toho leju benzín a vodu do odstřikovačů ... Citovat
Petr_Jechort Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 konec... problém vyřešen,je to potkaný... oprava za 15tis... chce to někdo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.