Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak co na to řikáte...? si s náma ta příroda pěkně hraje... naštěstí mě se to přímo netýká, to by muselo být zaplavený celý Kolín aby too došlo až k nám... příští týden máme sjíždět Berounku, která je na 3.st. takže to asi nepojedeme...

Odesláno

Letošní jaro zdá se mi poněkud podivné. My měli jet Berounku před týdnem, zrušili jsme jí kvůli zimě, ale někteří přátelé i s 6ti letými dětmi jeli. Teď je prcek na víkendové skautské výpravě (naštěstí spaní někde v klubovně) tak jen doufáme, že se vrátí jen s rýmičkou.

Každopádně lidem \"u vody\" nezávidím a myslím si, že těch povodní je za posledních 15 let nějak kur*a moc.

[upravil dne 2/6/2013 10:17 od Medvěd]

Odesláno

Docela by se hodilo info o aktuální průjezdnosti silnic. Jinak já jsem s děckem u rybníka v jižních Čechách a už pomalu není znát, kde vlastně končí rybník...

Guest minimaxa
Odesláno

10:24 - CT24:

Podle mluvčí královehradeckých hasičů byla situace nejkritičtější na Trutnovsku v Hostinném a obci Rudník-Arnultovice. Silný proud tam znemožňoval průjezd těžké techniky hasičů do nejvíce zasažených oblastí. Místní obyvatele tak byli uvězněni v zaplavených domech. Na místo byl proto povolán záchranný vrtulník, který evakuoval šest lidí. Kromě Trutnovska je vážná situace také na Hradecku a Jičínsku, kde desítky hasičů neustále odčerpávají vodu ze zatopených sklepů.

[upravil dne 2/6/13 10:45 od minimaxa]

Odesláno

Večer jsem si říkal, jak potůček, který mi teče kolem má ještě nizounký stav. Ráno jsem nechtěl věřit, kam až vylezl. Ale stále mám rezervy, ty desítky náklaďáků hlíny, které jsem nechal navozit (a ještě navozím) se vyplácí.

Guest minimaxa
Odesláno

Nyní slečna na CT24 oznámila, že se, cituji: \"přetrhl Jordán\"

Guest minimaxa
Odesláno

Peťo, jen aby ty desítky náklaďáků nemuseli k tobě tu hlínu vozit znova :myslim

Odesláno

miníku, to si nemyslím, neb to nemám pouze navezené a roztahané po pozemku. Fotka není potřebná, protože hladina je ještě hodně pod břehem, takže by nebyla zajímavá.

Náš potůček:

GrafQH_1_25.png

[upravil dne 2.6.2013 11:41 od Peta]

Odesláno

Tak jsem právě mluvil se sestřenkou ze Štěchovic, která má barák na břehu Kocáby. Zatím mají vodu jen na zahradě, ale kdo ví, kdy bude v baráku. Nabídl jsem jim event. přespání u nás, moc víc dělat nemůžu.

[upravil dne 2/6/2013 11:47 od Medvěd]

Odesláno

Pro Charlieho ;)

Když stojím na hranici mého pozemku a kouknu se proti proudu:

20130602_111323.jpg

A když se otočím po proudu:

20130602_111354.jpg

Takže \"pohoda\"

[upravil dne 2.6.2013 11:52 od Peta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...