Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, je možné dát xenonové výbojky na starý model aniž bych nechával vyleštit skla? Nějaký člověk mi je nabízí a tvrdí že je stačí akorát přidělat zezadu na světla a může se jezdit, podle mě to je s né čirejma světlama blbost, nebo se pletu?? Tak jak to teda je, může na tom být něco pravdy??

Odesláno

Jo je to blbost. budeš oslňovat tak jako ti s golfama a podobnejma tunerskejma kárama co svítěj xenonama do nebe, a pak až párkrát zaplatíš pokutu za nehomologovaný světla tak to budeš zase vyndávat. Pohledej tady na foru, je tu toho mraky. Nejdříve chtěl každej xenony, ted je většina dává pryč.

Lepší koupit pořádný H7 žárovky a máš světla dost a hlavně klid

Odesláno

v dnesni dobe jezdit s vybojkama ve svetlech, do kterych nepatri, neni nejlepsi, ani do cirejch bys je nemel davat, pokud k tomu nejsou urceny (a taky patricne oznaceny na krycim skle). Cajti uz maj vcelku povedomi a radi se na tom vozi a muze to prijit draho.

Odesláno

No myslel sem si to, pohledal sem párkrát na netu a většinu co sem našel tak byly vyleštěný přední skla a daný výbojky. Já jen že mi to nabízel celkem levně tak sem o tom trošku zauvažoval, ale co se týče origo světel co tam mám tak svítěj pěkně a když si chci víc posvítit tak zapnu mlhy a klid. Takže dík že mi to bylo vyvráceno, to sem chtěl slyšet. Sice to na první pohled vypadá docela slušně, ale asi je to hodně nepraktický a zbytečný práce a peníze navíc.

Odesláno

na druhou stranu, me kdysi zachranily xenony pred pokutou za jizdu na oranzovo-cervenou :D dostal jsem 500 bez bodu za nevyhovujici technicky stav a ne 2500 a 5 bodu za tu udajnou cervenou na semaforu :D

Guest servisman
Odesláno

dej si na auto co chceš,ale pak nebreč že ti dalo pokutu přišel jsi o TP a další

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...