Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

potrebujem poradit. Mam peugeot 406 1.9 TD 66kw.

As pred tyzdnom zacala svietit kontrolka hladiny chladiacej kvapaliny.Po otvoreni expanky som ostal zarazeny. Expanzka je plna oleja.

Kde hladat pricnu?

Dakujem

Odesláno

Ano,chladič oleje a hlava jsou jediná 2 místa,kde se \"potkává\" olej a voda.Pokud budeš kupovat jetý chladič oleje,tak ho vem i s tím dutým šroubem,který jej drží na bloku.Protože různá \"tdéčka\"měla různé tlouštky těchto chladičů...myslím třeba záměnu z 306/406.A druhovýroba se nedělá..orig.stojí asi 5500,-Kč...

Odesláno

a to sa este tes, ako ten olej z chladiaceho systemu dostanes von. Ja ho tam mam uz dva roky - tiez mi odisiel ten vymenik pod olej filtrom.

Odesláno

Neplaš,nejprve odhal závadu a pak řeš.Ten olej ven dostat jde...Já expanzku vyndal,nalil do ní autošampon a hrkal....pak jsem jí wapkou vystříkal.Celý chlad.systém jsem nalil dle návodu tady na klubu vodou a trochou jedlé sody a \"pro jistotu\" tam dal i trochu čističe chlad.okruhu.Projel jsem to aby otevřel termostat,dal tomu trošku nálož do kopce a celé,ještě vařicí spodním kohoutem na chladiči vypustil. Jedinné,co se mi pak objevilo,byl lehký film-šlem na víčku,který se po otření už neoukázal.

Odesláno

Pokud je to těs.hlava / praskla hlava, tak ti to musí párovat do expanzky ,popř. vyhazovat vodu,pokud chladič oleje,tak máš emulzi ve vodě -kukni taky na náplň motoru-olivu.:papa

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...