Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem zaměstnán tady u nás na obci na pomocné práce a je to přes úřad práce. A chtěl bych od 1.7. skončit- zaměstnán jsem od dubna tudíž bych měl odpracovaný 3 měsíce. Ale jinou práci zatím nemám.

A dotaz zní, zda někdo nevíte jak to bude na ÚP ? Když se půjdu zase zaregistrovat, budou za mě zase bez problému platit sociální a zdravotní ? Smlouvu mám na dobu určitou do listopadu a tak nevím když teď dobrovolně skončím zda nebudu mít na úřadě nějaký problém.

Díky.

Odesláno

o podporu mi nejde, to vím že nic nedostanu, ani jsem ji nikdy nebral. Jde mi jen o to sociální a zdravotní.

Jsem rok po maturitě a tohle je druhá práce u první ukončil poměr zaměstnavatel ve zkuš. době, teď odcházím dobrovolně, tak proto se ptám.

Odesláno

já když sem odmaturoval tak sem se dostal do začarovaného kruhu...

máš maturitu ano a praxi NE jak má člověk získat praxi když nemá práci protože do ní ho bez praxe nepřijmou :D

Guest servisman
Odesláno

to mi povídejde 25 let ve fabrice a jinou praxi nemám takže jsem v 50 odepsanej co a jak na pracáku mi povídejte :aut

Guest servisman
Odesláno

jj jenže papírenský průmysl šel sprominutím někam :aut a co bylo před 25 lety to se nyní dělá kapánek jinak :D

Odesláno

Pracák za tebe bude platit vždycky, když se tam zapíšeš ;) Akorát se na to nesmíš po tý práci vysrat a sedět doma, to by ti pak od pojišťovny přišla nemilá faktura.. :bojim

Odesláno

pche nekde jsem to uz psal, 10 let praxe ve vyssich manazerskych funkcich a 7 mesicu jsem hledal praci....

nebejt kamose, tak jsem skoncil zase u sekurity.....

Skuci: ja treba od zacatku stredni pracoval na brigadach a na jedny jsem plynule presel do zamestnani, zacal pri tomn studovat VS. Takze i praxe se da ziskat, ale nesmi clovek po skole drepet na prdeli...... a pak rvat, ze nema praxi.....

Odesláno

Soucasni padesatnici to podle me maji hodne tezky, na zamestnani se pripravovali uplne jinak, spousta veci se delala jinak, a pokud si skladnik ve sroubarne neumi precist Austenovou v originale, tak ma na soucasnym trhu prace prakticky smulu. Tak drzim pesti...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...