Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opravdu je to tak lepší :) V tu chvíli z tebe padá zodpovědnost, kdyby se stala havárka :)

PS: asi nazuju 17ky aby mi to počítalo méně km :P:D

Odesláno
Tak to něco připravím :) jiná zajímavá soutěž o 3 soudky mě nenapadá :D

...a co třeba: kdo nejrychleji vypije jeden soudek, dostane dva jako výhru :D

Odesláno
Aha, takže orienťák, přes nějaké stanoviště - záchytné body, a pak je vítězem ten, kdo ujel nejméně KM, ale projel všemi zastávkami (stanoviště). A tím, že tam byl by na tom místě opsal nějaký kod do poznámek.. Tak by to šlo :myslim

mistni budou zvyhodneni ;)

Odesláno

Nebudou ;) bude to trasa i Vsetínským krajem, možná i Frýdecko Místeckým, počítám kolem 50 - 60 km určitě :) až budu mít auto, naplánuji to, včetně přípravy parkoviště pro sraz...

Odesláno
Nebudou ;) bude to trasa i Vsetínským krajem, možná i Frýdecko Místeckým, počítám kolem 50 - 60 km určitě :) až budu mít auto, naplánuji to, včetně přípravy parkoviště pro sraz...

50 -60 km bys mel stejne na ty dva kraje dohromady malo ;) ... mam to tady projete vsechno, chvili jsem jezdil vsetinsko, fm, ov, a okoli s rozvozem naseho zbozi ... tak se tedy tesim :)

Odesláno

Tak já to říkám orientačně, ale podle mě by to mohlo být delší, ale orienťák dlouhý přes 50km podle mě moc smysl nemá.... Někdo se ztratí a tak :D a určitě někteří budou brlat, že projedou tolik paliva... Nevím jak dlouhé jsou orienťáky na jiných srazech..... ? ;)

Odesláno
Mám v úmyslu dorazit (sám), ale zatím nic neslibuju :papa

Výborně Péťo, tak kdyby si chtěl udělat tu kamerku, tak se mi ozvy pár dnů předem ;)

Odesláno
Mám v úmyslu dorazit (sám), ale zatím nic neslibuju :papa

Výborně Péťo, tak kdyby si chtěl udělat tu kamerku, tak se mi ozvy pár dnů předem ;)

Díky, Luki! Už mám vykuchaný obvod z dobíječky od navigace (co jsem měl rezervní, takže to bude chtít jen napájet drátky, co přijdou do stropní lampičky a celý to nějak zapouzdřit (že by tu žlutou věc z Kinder-vejce, zas aby to někde neklepalo nebo tak, nemám tu \"neptřičné zvuky\" rád) a pak to tam fyzicky dát. Zatím se mi ani nepodařilo rozdělat tu stropní lampičku - nechce se jí ven a já mám bobky, že tam něco ulomím... Taky budu muset pořešit že v tom obvodu je zabudovaná dioda, co dost agresivně svítila, aby to v noci nerušilo :myslim

...ale sorry ze :xvul, to do tohoto vlánka opravdu nepatří :mad:

Odesláno

Na slovenskej OFF ještě nemáme :aut

Diodu normálně ustřihnem a je to :) to se nic nestane :)

Lampičku nevím jakou tam máš, kdyžtak mi pošli na maila fotku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...