ChouLu Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Opravdu je to tak lepší V tu chvíli z tebe padá zodpovědnost, kdyby se stala havárka PS: asi nazuju 17ky aby mi to počítalo méně km Citovat
Veverka Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Tak to něco připravím jiná zajímavá soutěž o 3 soudky mě nenapadá ...a co třeba: kdo nejrychleji vypije jeden soudek, dostane dva jako výhru Citovat
lukaro Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Veverko tady by byl jen jeden soutěžící Citovat
BV406 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Aha, takže orienťák, přes nějaké stanoviště - záchytné body, a pak je vítězem ten, kdo ujel nejméně KM, ale projel všemi zastávkami (stanoviště). A tím, že tam byl by na tom místě opsal nějaký kod do poznámek.. Tak by to šlo mistni budou zvyhodneni Citovat
lukaro Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Nebudou bude to trasa i Vsetínským krajem, možná i Frýdecko Místeckým, počítám kolem 50 - 60 km určitě až budu mít auto, naplánuji to, včetně přípravy parkoviště pro sraz... Citovat
elton Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 TAk jsem si řek, že se na vás asi přijedu podívat:roker Spát určitě nebudu. Citovat
BV406 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Nebudou bude to trasa i Vsetínským krajem, možná i Frýdecko Místeckým, počítám kolem 50 - 60 km určitě až budu mít auto, naplánuji to, včetně přípravy parkoviště pro sraz... 50 -60 km bys mel stejne na ty dva kraje dohromady malo ... mam to tady projete vsechno, chvili jsem jezdil vsetinsko, fm, ov, a okoli s rozvozem naseho zbozi ... tak se tedy tesim Citovat
2ReQ Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Když tady čtu ty kilometry, tak asi pojedu dieslem 605, protože Cabrio by mě sežralo i s boty při takovém posunování se :-D Citovat
lukaro Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Tak já to říkám orientačně, ale podle mě by to mohlo být delší, ale orienťák dlouhý přes 50km podle mě moc smysl nemá.... Někdo se ztratí a tak a určitě někteří budou brlat, že projedou tolik paliva... Nevím jak dlouhé jsou orienťáky na jiných srazech..... ? Citovat
elton Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Nalákán na soudek? Určitě ne. Jak jsem psal, spát tam nebudu, na večer jedu dom. Citovat
Veverka Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Mám v úmyslu dorazit (sám), ale zatím nic neslibuju Citovat
2ReQ Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Teď se mě má milá ptala, kolik že nás tam cca. celkem bude :-) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 taky dojedem jen na sobotu...... Citovat
ChouLu Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Mám v úmyslu dorazit (sám), ale zatím nic neslibuju Výborně Péťo, tak kdyby si chtěl udělat tu kamerku, tak se mi ozvy pár dnů předem Citovat
Veverka Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Mám v úmyslu dorazit (sám), ale zatím nic neslibuju Výborně Péťo, tak kdyby si chtěl udělat tu kamerku, tak se mi ozvy pár dnů předem Díky, Luki! Už mám vykuchaný obvod z dobíječky od navigace (co jsem měl rezervní, takže to bude chtít jen napájet drátky, co přijdou do stropní lampičky a celý to nějak zapouzdřit (že by tu žlutou věc z Kinder-vejce, zas aby to někde neklepalo nebo tak, nemám tu \"neptřičné zvuky\" rád) a pak to tam fyzicky dát. Zatím se mi ani nepodařilo rozdělat tu stropní lampičku - nechce se jí ven a já mám bobky, že tam něco ulomím... Taky budu muset pořešit že v tom obvodu je zabudovaná dioda, co dost agresivně svítila, aby to v noci nerušilo ...ale sorry ze , to do tohoto vlánka opravdu nepatří Citovat
ChouLu Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Na slovenskej OFF ještě nemáme Diodu normálně ustřihnem a je to to se nic nestane Lampičku nevím jakou tam máš, kdyžtak mi pošli na maila fotku Citovat
222johny222 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 přijel bych se za Vámi podívat v sobotu,ale uvidím jak budu na tom po zdravotní stránce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.