lukaro Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 Již jsem také hodinku doma... stále ale nenacházím tu správnou možnost jak popsat sraz JEN v pár řádkách.. nicméně to zkusim ....... Díky Luky, vážím si tvých řádků a jsem moc rád, že jsi byl spokojen s tím, co jsem se snažil \"nějak\" připravit ale tak první sraz je první sraz, druhý vyšperkuji Citovat
ChouLu Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Hlavně ti poradím, aby si na jídlo dával konzumáky.. je to taková jistota PS: Ozzy, jak vzbudil? Ty jsi měl budík na 8 Citovat
lukaro Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 My jsme doputovali asi před 20 minutami. Sraz velmi vydařený, včetně závěrečného pozdravu od Radka. Vše zařízeno a nebyl žádný problém. Jsem velmi spokojen, dokonce bylo objednáno i parádní počasí. Hlavně, že jste dojeli v pohodě... A těší mě, že jsi byl spokojen, počasí bylo takovým bonusem ode mě Citovat
lukaro Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 A co nějaký fotky?? ChouLu: To neznáš?? Proti alkoholu nejde vyhrát, jen Moraváci remizovali:D:D [upravil dne 7/7/13 20:17 od Šalda] Fotky nějaké jsou, snad se k tomu zítra dostanu a něco tu nahraju Citovat
ozzy1 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Jsem též rád, že jsem poznal další členy klubu.Díky všem co dorazili a podpořili tím Lukara. Děkuji též Milanovi F1,že nepije a dovezl nás zpět,jelikož jsem byl ,,indisponován,, Na fotky založím samostatné vlákno pro vkládání Vašich odkazů. [upravil dne 8/7/13 21:25 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Tak přátelé.. právě jsem rozdělal mobilní telefon po akci, která byla na srazu velice známá... je odpálený totálně zaoxidovaný kus desky... Citovat
Pepito Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Žozefa nemela chybu ... Kdo nebo co je \"Žozefa\"? Citovat
Přema Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 no já myslel že tvoje přítelkyně.....:D:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 O přítelkyni 2Reqa by mohl rozprávat Lukaro Citovat
lukaro Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Jak mi lezla do postele, chtěla mít se mnou pohlavní styk, hledala zelenou šprcku, pořád mi urážela auto....tohle myslíš? :D Citovat
Andreww Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Čím dál víc mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit Citovat
lukaro Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 No, to by mělo.... Neskutečná prdel byla, hlavně ty historky o panu Kokotov*, kterýma nás Jirka neskutečně bavil :D Citovat
ozzy1 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 tak tak, Radim KOKOT a jeho jízda na motorce do Austrálie, potažmo zpět s klokanem jako spolujezdcem v zádech.:D:D Citovat
BV406 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ano, zozefou jsem myslel turkovo auto ... ale ... Citovat
ozzy1 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Pepito, co to vidím v tom spacáku?:myslim Citovat
lukaro Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Jirko, počkej si co mám nafocené já :D :D edit: pro ostatní účastníky kempu jsi byl jako ranní atrakce před sprchou a snídaní.... [upravil dne 8/7/13 13:50 od lukaro] Citovat
Veverka Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Sorry, že se hlásím až teď, ale cesta zpět v neděli byla dlouhá (mj. kolona v Litomyšli), takže jsem přes Pardubice (=mezipřistání u novopečených prarodičů) dorazil s rodinou domů do Prahy až 01:15 dnes ráno... Lukaro, díky za super srazík! :potlesk Ničeho se pro příště neboj, vidíš, jaké jsou ohlasy. Těch pár drobností, které by se snad i daly vytknout (které to byly ), příště snadno vychytáš Už teď se těším na 2. ročník Tour a jestli ho nedáš, tak seš u mě mrtvej Homolka! Všem, kdo mi pomohli zapít zdraví a blaho naší malý Veverky moc děkuji za účast a pomoc, sám bych to všechno nevypil. A kdyby snad jo, tak bych dneska ještě vůbec nijak nevypadal! Zvláštní dík patří i ChouLu za prudce praktickou exkurzi do tajů autoelektrikařiny na francouzský způsob. Minutu ticha za exlý kondík už jsem držel a všechno (stále ještě) funguje, jak má Super akcím jako tato 3x zdar! P.S. Ti z vás, kteří jste tam nebyli, příště snad ani nejezděte... Nevíte, o co jste přišli, a když to příště zjistíte, budete odolávat pokušení, hodit si mašli, že jste nepřejili už hned napoprvé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.