Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Již jsem také hodinku doma... stále ale nenacházím tu správnou možnost jak popsat sraz JEN v pár řádkách.. nicméně to zkusim :myslim

.......

Díky Luky, vážím si tvých řádků a jsem moc rád, že jsi byl spokojen s tím, co jsem se snažil \"nějak\" připravit :) ale tak první sraz je první sraz, druhý vyšperkuji :)

Odesláno
My jsme doputovali asi před 20 minutami. Sraz velmi vydařený, včetně závěrečného pozdravu od Radka.

Vše zařízeno a nebyl žádný problém. Jsem velmi spokojen, dokonce bylo objednáno i parádní počasí. :papa

Hlavně, že jste dojeli v pohodě... :)

A těší mě, že jsi byl spokojen, počasí bylo takovým bonusem ode mě :D

Odesláno
A co nějaký fotky??;)

ChouLu: To neznáš?? Proti alkoholu nejde vyhrát, jen Moraváci remizovali:D:D

[upravil dne 7/7/13 20:17 od Šalda]

Fotky nějaké jsou, snad se k tomu zítra dostanu a něco tu nahraju :)

Odesláno

Jsem též rád, že jsem poznal další členy klubu.Díky všem co dorazili a podpořili tím Lukara.

Děkuji též Milanovi F1,že nepije a dovezl nás zpět,jelikož jsem byl ,,indisponován,,:aut

Na fotky založím samostatné vlákno pro vkládání Vašich odkazů.

[upravil dne 8/7/13 21:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak přátelé.. právě jsem rozdělal mobilní telefon po akci, která byla na srazu velice známá... je odpálený totálně zaoxidovaný kus desky... :(

Odesláno

tak tak, Radim KOKOT a jeho jízda na motorce do Austrálie, potažmo zpět s klokanem jako spolujezdcem v zádech.:D:D:D

Odesláno

Jirko, počkej si co mám nafocené já :D :D :D :D :D

edit: pro ostatní účastníky kempu jsi byl jako ranní atrakce :D před sprchou a snídaní.... :aut

[upravil dne 8/7/13 13:50 od lukaro]

Odesláno

Sorry, že se hlásím až teď, ale cesta zpět v neděli byla dlouhá (mj. kolona v Litomyšli), takže jsem přes Pardubice (=mezipřistání u novopečených prarodičů) dorazil s rodinou domů do Prahy až 01:15 dnes ráno...

Lukaro, díky za super srazík! :potlesk:potlesk

Ničeho se pro příště neboj, vidíš, jaké jsou ohlasy. Těch pár drobností, které by se snad i daly vytknout (které to byly :myslim), příště snadno vychytáš :aut Už teď se těším na 2. ročník Tour a jestli ho nedáš, tak seš u mě mrtvej Homolka! :bacha:D

Všem, kdo mi pomohli zapít zdraví a blaho naší malý Veverky moc děkuji za účast a pomoc, sám bych to všechno nevypil. A kdyby snad jo, tak bych dneska ještě vůbec nijak nevypadal! :D

Zvláštní dík patří i ChouLu za prudce praktickou exkurzi do tajů autoelektrikařiny na francouzský způsob. Minutu ticha za exlý kondík už jsem držel a všechno (stále ještě:aut) funguje, jak má :super

Super akcím jako tato 3x zdar! :super

P.S. Ti z vás, kteří jste tam nebyli, příště snad ani nejezděte...:D Nevíte, o co jste přišli, a když to příště zjistíte, budete odolávat pokušení, hodit si mašli, že jste nepřejili už hned napoprvé :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...