Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CHCI se zeptat, zda na peugeot 307 sw pasuje jen jeden druh příčníku na hagusy a nebo je více druhů? Popř můžu vás poprosit o radu či značku? Potřebovala bych je, ale ne za draho. Děkuji

[upravil dne 22/5/2013 20:17 od Béďa]

Odesláno

no já nechci nové, myslím si že je to zbytečné a tak jsem si říkala, jestli ty příčnííky co jsou na hagusy tak jestli jsou všechny stejné a nebo záleží i tak na značce auta...

Odesláno

mam 308SW ale to je to iste - mam priecinky z Lidla a su super tym chcem povedat ze ti budu pasovat hocijake priecinky. Nosim na streche 4x lyze a aj bike a v pohode:papa okrem nejakych špeci origo tam pasuje vsetko

Odesláno

Jám mám tuším AutoMaxi - jsou zasouvací, takže se dají lépe dát do kufru, ale ještě jsem to nepoužil, buď je mám na střeše (s nocičem na lyže, žebžíkem, křídlem dveří nebo tako) nebo zůstanou v garáži :D Na i na min. 3 kola jsou OK. Hlavně si ohlídej nosnost střechy resp. hagusů - tuším že celkem je to max. 75 kg. Kola už teď ale vozím na kouli - líp se s tím jede a nelemcá tak moc jako na střeše :papa

Odesláno

Veverka: tuším je v TP 100 Kg na střechu

edit: u Breaka je to tak (i příčníky jsem koupil na 100Kg)

post-24981-14109631400512_thumb.jpg

nevím jak u SW kvůli sklu ;)

[upravil dne 22/5/13 22:57 od Gabriel 307]

Odesláno

já taky uvažovala na kulu, jenže problém je v tom, že máme velkého psa a děláme i zastávky a kufr by nešel otevřít, tak proto to chci řešit s tím, že se o dá nastřechu

Odesláno

307 nemám, ale všeobecně:

- příčníky mají opravdu různé profily, takže tvoje otázka je opodstatněná.

- podívej na svoje auto, jaká má profil a úhly (asi nějaký kosodélník nebo lichoběžník)

- až budeš kupovat na inzerát, tak samozřejmě přednostně z 307SW. Anebo se zeptej, na jakém autě byly a na parkovišti si omrkni takové auto, jaké má hagusy, a jeď pro ně se svým autem a na místě vyzkoušej. Ale ať sedí hezky, nenech se ukecat na jakékoli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...