tybyt Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 zdar, rozmyslam si kupit diag original si nemozem dovolit (si mysli) a od Made in hong kong sa kus obavam. a origo servis ma uz vobec nebavy.. mate dajaku skusenost stouto diagnostikou? http://www.auto-diag.cz/index.php?route=product/product&path=20_64&product_id=61 na domace pouzitie mi to postaci? len na to by som potreboval aby som si mohol aktivovat/deaktivovat sluzby, chybove hlasky citat/mazat, otestovat striky/cerpadlo/fap popripadne rekalibrovat a podobne veci... ho to pisu na stranke ale dajak im neverim... verim ze aspon dakto ma skusenosti stou diagnostikou vopred diky Citovat
tybyt Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 diky pekne, hladal som ale tuto temu som zial nenasiel... Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 He he, made in Hong kong se obáváš, a kde si tak asi myslíš, že ji koupil ten překupník, co ji tam nabízí za víc jak dvojnásobek nákupu? A kde si asi tak myslíš, že vyráběli tu \"originální francouzskou\" diagnostiku :D:D Citovat
ferinko2 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Ja to mám,ale má to ďaleko do profi diagnostiky,závady načíta,vymaže,ale nastaviť možeš len voliteľné funcie - zrkadlá,zadný stierač,svietenie a pod.Na zistenie závady vhodné. P.S.Kupuješ hardvér,treba aj softvér(Lexia,PP2000,Diagbox) Citovat
jofo Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 K tomu uz dostane aj soft automaticky. Tych interfejsov je viacero druhov. Od lepsich po horsie, ale 100 percent by som sa nespolahol ani na jeden. Uz sa dokonca neda spolahnut ani na original. Od jedneho update ku dalsiemu je to coraz horsie a horsie. Sa mi par krat stalo ze original ani nezatal a starsia verzia cinskeho klonu isla v pohode. Citovat
John Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Asi tak taky mám už pár let klon a funguje naprosto vpohodě Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 klon zde má asi více než 3/4 lidí , taky ji mám a spokojenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.