Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar, rozmyslam si kupit diag original si nemozem dovolit (si mysli) a od Made in hong kong sa kus obavam. a origo servis ma uz vobec nebavy..

mate dajaku skusenost stouto diagnostikou? http://www.auto-diag.cz/index.php?route=product/product&path=20_64&product_id=61

na domace pouzitie mi to postaci? len na to by som potreboval aby som si mohol aktivovat/deaktivovat sluzby, chybove hlasky citat/mazat, otestovat striky/cerpadlo/fap popripadne rekalibrovat a podobne veci...

ho to pisu na stranke ale dajak im neverim...

verim ze aspon dakto ma skusenosti stou diagnostikou

vopred diky

Odesláno

He he, made in Hong kong se obáváš, a kde si tak asi myslíš, že ji koupil ten překupník, co ji tam nabízí za víc jak dvojnásobek nákupu? :D A kde si asi tak myslíš, že vyráběli tu \"originální francouzskou\" diagnostiku :D:D:D

Odesláno

Ja to mám,ale má to ďaleko do profi diagnostiky,závady načíta,vymaže,ale nastaviť možeš len voliteľné funcie - zrkadlá,zadný stierač,svietenie a pod.Na zistenie závady vhodné.

P.S.Kupuješ hardvér,treba aj softvér(Lexia,PP2000,Diagbox)

Odesláno

K tomu uz dostane aj soft automaticky.

Tych interfejsov je viacero druhov. Od lepsich po horsie, ale 100 percent by som sa nespolahol ani na jeden. Uz sa dokonca neda spolahnut ani na original. :D Od jedneho update ku dalsiemu je to coraz horsie a horsie. Sa mi par krat stalo ze original ani nezatal a starsia verzia cinskeho klonu isla v pohode.:D

Guest servisman
Odesláno

klon zde má asi více než 3/4 lidí , taky ji mám a spokojenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...