jarči25 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 zdravím mám peugeot 306 hdi break a nezapína mi klímu svetielko na tlačítku svieťi ale nič ani nezopne ani relátko nepočuť zopnúť ani sahary nezopne .prosím o radu kde sa nachádza rele klímy,prípadne či náhodou niekto nemal podobný problém Citovat
ferinko2 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Prázdna klíma,vadna spojka,snimač taku - v poslednom týždni sa tu toho popísalo veľa na túto tému - hľadaj,cez PC nevyriešiš - diagnostika ti ukáže:roker Citovat
jarči25 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 keby som aspon vedel ktore rele ovlada klímu ale ked žiadne nezopína tak to asi nezisťím je ich tam vela a všetky odpájať nechcem Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Není to tím, že je málo chladiva? Tlačítko svítí i když tam není. Samozřejmě pokud není chladivo, bude to nejspíše někde unikat... Citovat
jarči25 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 je možné že že bude aj málo chladiva ale moj názor je že rele klímy by malo aj tak cvaknúť a nič necvaka a klíma mi prestala fungovať zo dna na den Citovat
ferinko2 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 keby som aspon vedel ktore rele ovlada klímu ale ked žiadne nezopína tak to asi nezisťím je ich tam vela a všetky odpájať nechcem Nešpekuluj o relátkach - najskôr je ta klima prázdna . na diag zmerať tlak,potom môže byť vadný snimač tlaku,ked zopnú sahary a nezopne kompresor - klima plná,snímač dobrý - vadná spojka kompresora.Spojka je spínaná RJ.Len za posl.24 hodín sú tu 4 témy o klíme,popozeraj si to tu. Citovat
jarči25 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 ta čo som sa dočítal (opravte ma ak sa mýlim)ked zapnem klímu rozsvieťi sa kontrolka ale ak snímač tlaku zaznamená nizky tlak tak nezopne ani kompresor ani sahary?správne som to pochopil? Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Musím tedy uznat, že i když mám prázdnou klimu, po stisknutí tlačítka slyším cvaknutí (asi relé), jde to z asi z prostoru palubky před spolujezdcem. Jinak platí to, co jsi psal. Pokud není tlak, nesepne kompresor, ani se neroztočí ventilátor (taky proč by se měl točit, když klima neběží). Citovat
jarči25 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 prave že ja nepočujem žiadne cvaknutie Citovat
ferrari Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Kuaaaa, nemedituj a prchaj niekde, kde ti zmerajú tlak v systéme!!! To je prvá vec, potom rieš ďalej Citovat
miroja Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 ta čo som sa dočítal (opravte ma ak sa mýlim)ked zapnem klímu rozsvieťi sa kontrolka ale ak snímač tlaku zaznamená nizky tlak tak nezopne ani kompresor ani sahary?správne som to pochopil? Ano (306ka, s manualnou klimou). Citovat
miroja Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Musím tedy uznat, že i když mám prázdnou klimu, po stisknutí tlačítka slyším cvaknutí (asi relé), jde to z asi z prostoru palubky před spolujezdcem. Elektronicke rele, ktore kontroluje, ci nemas vyparnik pod +6 stupnov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.