Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám peugeot 306 hdi break a nezapína mi klímu svetielko na tlačítku svieťi ale nič ani nezopne ani relátko nepočuť zopnúť ani sahary nezopne .prosím o radu kde sa nachádza rele klímy,prípadne či náhodou niekto nemal podobný problém

Odesláno

Prázdna klíma,vadna spojka,snimač taku - v poslednom týždni sa tu toho popísalo veľa na túto tému - hľadaj,cez PC nevyriešiš - diagnostika ti ukáže:roker

Odesláno

Není to tím, že je málo chladiva? Tlačítko svítí i když tam není. Samozřejmě pokud není chladivo, bude to nejspíše někde unikat...

Odesláno
keby som aspon vedel ktore rele ovlada klímu ale ked žiadne nezopína tak to asi nezisťím je ich tam vela a všetky odpájať nechcem

Nešpekuluj o relátkach - najskôr je ta klima prázdna . na diag zmerať tlak,potom môže byť vadný snimač tlaku,ked zopnú sahary a nezopne kompresor - klima plná,snímač dobrý - vadná spojka kompresora.Spojka je spínaná RJ.Len za posl.24 hodín sú tu 4 témy o klíme,popozeraj si to tu.

Odesláno

ta čo som sa dočítal (opravte ma ak sa mýlim)ked zapnem klímu rozsvieťi sa kontrolka ale ak snímač tlaku zaznamená nizky tlak tak nezopne ani kompresor ani sahary?správne som to pochopil?

Odesláno

Musím tedy uznat, že i když mám prázdnou klimu, po stisknutí tlačítka slyším cvaknutí (asi relé), jde to z asi z prostoru palubky před spolujezdcem. :myslim

Jinak platí to, co jsi psal. Pokud není tlak, nesepne kompresor, ani se neroztočí ventilátor (taky proč by se měl točit, když klima neběží).

Odesláno
ta čo som sa dočítal (opravte ma ak sa mýlim)ked zapnem klímu rozsvieťi sa kontrolka ale ak snímač tlaku zaznamená nizky tlak tak nezopne ani kompresor ani sahary?správne som to pochopil?

Ano (306ka, s manualnou klimou).

Odesláno
Musím tedy uznat, že i když mám prázdnou klimu, po stisknutí tlačítka slyším cvaknutí (asi relé), jde to z asi z prostoru palubky před spolujezdcem. :myslim

Elektronicke rele, ktore kontroluje, ci nemas vyparnik pod +6 stupnov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...