Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mate prosim niekto skusenost so snimacom v sedaku? Na vodicovom sedadle mi nesignalizuje pritomnost osoby a tym padom ani nepipa, ked nezapnem pas. Spolujazdcova strana funguje, rovnako aj pipa. Predpokladam, ze to je aj informacia pre airbagy a bol by som nerad, keby aigbag nevybuchol ked by bolo potreba. Molitan zo sedaku mam vydroleny riadne.

Odesláno

Nevím, ale myslí, že s airbagy to společného mít nic nebude. Proč by auto jelo když by nemělo řidiče. U spolujezsce bych to chápal. Ale u řidiče?

Odesláno

Je otázka zda tam vůbec je. Zda není jen na zámku pásů zda prostě jsou zapnuté. Protože když se odpoutám a nadzvednu tak to řve stále dál, alespoň mám ten pocit.

Odesláno

Nie, na vodičovej sedačke snímač nie je. Moto to dobre napísal, auto bez vodiča nepôjde. Airbag vystrelí ak ho máš ok. Závadu by som najskôr hľadal niekde v konektore pásu, poprípade dia by mohla odhaliť viac.

Odesláno

myslim, ze som videl nejaky dvojvodic ist do sedaku... vcera som to pozeral poobede. nie su sedacky pre lavo- aj pravo- stranne riadenie rovnake?

Je mi jasne, ze vodic musi byt pritomny :-)

Vie niekto, co su 4730 a 4731 na scheme?

post-35241-14109631280874_thumb.jpg

Odesláno

Měly by to být ty spínače pásů.

contacteur ceinture de sécurité - Stykač bezpečnostní pás (dle Google )

i když podle obrázku je tam nakreslený závaží :myslim

Odesláno

Mně to nepípá u spolujezdce tak doufám, že to nemá vliv aktivaci airbagu :myslim

Budu muset kouknout na diagnostice jestli to nějaký \"chytrák\" přede mnou nenechal v diagnostice vypnout, nebo jestli je špatný ten kontakt v sedačce.

Odesláno

podla popisu si myslim tiez, ze to je spinac v pasoch, a podla obrazku zase, ze to je v sedaku... co su potom 6575-78? napinace pyrotechnicke?

prave o tu aktivaciu airbagu mi ide, keby nieco...

[upravil dne 17/5/13 08:15 od manco]

Odesláno

hm, no nejspíš tam jsou oba , protože začne pípat když se manželka nepřipoutá a rozjedu se víc než asi 30 km/h.

A po zapnutí pásu zmlkne.

Ano ty 6575-75 budou předpínače. Ale nevim proč dva na jedno sedadlo.

Odesláno
Je otázka zda tam vůbec je. Zda není jen na zámku pásů zda prostě jsou zapnuté. Protože když se odpoutám a nadzvednu tak to řve stále dál, alespoň mám ten pocit.

Kdyz se nadzvednu tak ten signal prestane takze tam cidlo urcite bude. A hlavne bez cidla by to rvalo porad.

Odesláno

Jak řvalo pořád? Řve to jen když je auto v pohybu a to předci bez řidiče nejde. U spolujezdce je to jasné, stačí se nadzvednout a přestane to, ale u řidiče jsem to zkoušel a když se během jízdy kdy nejsem připoutaný nadzvednu (a že s tím mám problém) tak signalizace nepřipoutání řve dál. Tak nevím, třeba je to různé.

Sedačky jsou určitě jiné třeba spolujezdcova předci nemá bederní opěrku a podobně.

Odesláno
Jak řvalo pořád? Řve to jen když je auto v pohybu a to předci bez řidiče nejde. U spolujezdce je to jasné, stačí se nadzvednout a přestane to, ale u řidiče jsem to zkoušel a když se během jízdy kdy nejsem připoutaný nadzvednu (a že s tím mám problém) tak signalizace nepřipoutání řve dál. Tak nevím, třeba je to různé.

Sedačky jsou určitě jiné třeba spolujezdcova předci nemá bederní opěrku a podobně.

Sorry mysle jsem ze jde o sedadlo spolujezdce. Myslel jsem ze budou fungovat stejne, ale asi to bude udelany jinak.

Odesláno

a uz je tu chaos :-)

problem je so sedackou a signalizaciou vodica. Preto, ak by sa niekto v rychlosti cca 30km/h nepriputany nadvihol a prestane to pipat, bude jasne, ze snimac je aj v sedacke vodica.

Vopred dakujem a pozor na bezpecnost!

Odesláno

Urcite je v sedacke vodica spinac. Mam to odskusane. A ked uz airbagy vystrelia, tak vystrelia obydva. Nie? Nezalezi na tom ci tam niekto sedi alebo nie. Alebo sa mylim?

Odesláno

Na inzerátoch som videl zopár eurovanov s nevystreleným spolujazdcovým bagom, takže predpokladám, že vpliv na to má to čidlo.

Okrem toho ja sa na sedadle môžem dvýhať koľko chcem tak aj tak to pípa a pípa aj pri stojacom aute aj keď som mimo auta.

[upravil dne 17/5/13 19:11 od marko306]

Odesláno

Zdravim pani, dakujem za rady, podarilo sa problem odstranit. Problem nebol v cidle, ale v zapinaci pasov. sym pri vysavani pravdepodobne zavadil a vytrhol kabel.

Odesláno

Mne svieti kontrolka airbag. Na mieste spolujazdca mi nesignalizuje zapnutie bezp. pásov. Mali všetky ročníky túto signalizáciu aj na mieste splujazdca? Môže to mať vplyv na kontrolku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...