vendelinek Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 V zoologicke zahrade umira velmi vzacna opice. Zverolekar ji vysetrí a oznami rediteli, ze nutne potrebuje opicaka. Zacnou obvolavat vsechny ZOO v republice, potom v Evrope, nakonec v celem svete, ale samec neni . Tak se zverolekar sejde s reditelem a radi se, co budou delat. Vtom zverolekar dostane napad: \"Vis co, nedavno jsme pribrali krmice Frantu, sice vysel z pate tridy zakladni skoly, ale za tri stovky by to mozna udelal.\" Tak si Frantu zavolaji a reditel povida: \"Franto, ja bych potreboval, abys za tri stovky osoulozil opici.\" Franta po chvili premysleni odpovi: \"Tak jo, ale mam tri podminky.\" \"Samozrejme, okamzite jsou splneny.\" \"Tak za prvy - ze se s ni nebudu libat.\" \"No to je uplne jasny, opice se prece nelibaji.\" \"Za druhy - ze to s ni muzu delat zezadu.\" \"To vis ze jo, opice to prece ani jinak nedelaji. A za treti?\" \"Ze vam ty tri stovky dam az po vejplate...\" Citovat
Ravel Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 hrubeš [upravil dne 14/5/11 12:56 Ravel] Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Muž sa chce milovať so ženou, ale nemôže sa mu postaviť. Žena mu hovorí: \"nič si z toho nerob dáme mu po bokoch ceruzky, oblepíme ich páskou a bude to.\" Po milovaní sa rozpráva pravý pysk s ľavým: \"Ty, zažil som už všetko...... malého, veľkého, bieleho, čierneho, hrubého , dlhého, ale na nosidlách nám ho ešte nikdy nedoniesli.\" Citovat
Ravel Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 ALLSTAR FOTBALL TEAM 2011 Brankář: Chorvat - Maho Jakotyč Obránci: Rus - Sergej Serenatenko, Švéd - Ulov Sudhoven, Kamerunec - Onana Kunde, Ital - Frčaldo Serpentini Záloha: Gruzínec - Popiči Mušvihli, Maďar - Sándor Gulemiházy, Nigerijec - Omakala Muho, Švéd - Styg Pohlavsson Útočníci: Srb - Milorad Mrdak, Japonec - Skulema Nakaši Střídačka: Rumun - Adrian Osraldesku Trenér: Fin - Hulmiho Ukolen Citovat
lubikpo Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Stretnú sa dvaja informatici, jeden sa hneď pochváli: \"mám nový notebook, slušná mašinka.\" \"Odkiaľ si na to vzal?\" pýta sa ho ten druhý. \"Dnes som bol u kamarátky, ten notebook jej nefungoval. babral som sa s tým skoro tri hodiny, ale podarilo sa mi to rozbehať. a predstav si, ona si nakoniec dala dole nohavičky, hodila ich na stolík a povedala mi, že za odmenu si môžem zobrať čo len chcem.. tak som si zobral ten notebook.\" \"Dobre si urobil\" povie mu ten druhý. \"v tých nohavičkách by si vyzeral jak buzerant.\" Citovat
John Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Nevim,zda to tu už bylo.... Čech vysvětluje Američanovi, co znamenají barvy na naší vlajce. \"Naše vlajka představuje naše daně. Když o nich mluvíme, tak se červenáme, když nám finanční úřad napíše, že máme nedoplatky na daních, tak zbledeme, a když zaplatíme, tak zmodráme.\" - \"U nás je to to samé,\" povídá Američan, \"akorát při tom ještě vidíme hvězdičky!\" Citovat
Péťa Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Přijede takový veselý pán na vozíčku (úplně bez nohou) do obchodního domu. Tam se ho v nějakém patře ptá veselá prodavačka: \"Dobrý den, pane, nechcete si koupit botičky?\" \"Ježíšmarjá, vy jste ale kráva, to jsou nápady, vždyť přeci vidíte, že nemám nohy, no to jsem ještě neviděl, ty lidi jsou ale dneska blbý! A jak je tak rozčilenej, vyjede před obchoďák a vidí policajta. \"Tak si představte, jaký jsou dneska ty lidi, a hlavně ta kráva v tom obchoďáku. Ona se mne klidně zeptá, jestli si nechci koupit botičky, no viděl jste to někdy, to je ale drzost, co?\" \"To je teda fakt otřesný dneska s lidma.\" \"No schválně, co jsem měl asi v tý chvíli dělat?\" \"No měl jste ji kopnout do prdele.\" odvětí policajt. Tak pán je ještě víc nasranej a přijede domů k manželce a říká: \"Představ si, jak jsou ty lidi blbý, nejdřív mi prodavačka nabízí botičky a pak mi policajt řekne, že jsem ji měl kopnout do prdele.\" A manželka: \"Klid, Lojzo, dej si panáka, to tě postaví na nohy!!!!\" Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Přijede takový veselý pán na vozíčku (úplně bez nohou) do obchodního domu. Tam se ho v nějakém patře ptá veselá prodavačka: \"Dobrý den, pane, nechcete si koupit botičky?\" \"Ježíšmarjá, vy jste ale kráva, to jsou nápady, vždyť přeci vidíte, že nemám nohy, no to jsem ještě neviděl, ty lidi jsou ale dneska blbý! A jak je tak rozčilenej, vyjede před obchoďák a vidí policajta. \"Tak si představte, jaký jsou dneska ty lidi, a hlavně ta kráva v tom obchoďáku. Ona se mne klidně zeptá, jestli si nechci koupit botičky, no viděl jste to někdy, to je ale drzost, co?\" \"To je teda fakt otřesný dneska s lidma.\" \"No schválně, co jsem měl asi v tý chvíli dělat?\" \"No měl jste ji kopnout do prdele.\" odvětí policajt. Tak pán je ještě víc nasranej a přijede domů k manželce a říká: \"Představ si, jak jsou ty lidi blbý, nejdřív mi prodavačka nabízí botičky a pak mi policajt řekne, že jsem ji měl kopnout do prdele.\" A manželka: \"Klid, Lojzo, dej si panáka, to tě postaví na nohy!!!!\" :D Citovat
shark734 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Američania majú radi pizzu s ananásom,Taliani so šunkou, no a Slováci s mäkčeňom Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Američania majú radi pizzu s ananásom,Taliani so šunkou, no a Slováci s mäkčeňom ten vyraz potrebuji prelozit Citovat
shark734 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Archeologové z Čech v Egyptě objeví dosud neznámou pyramidu. Pečlivě ji vyhrabou,čistí,dokumentují, a pak přijde den, kdy se ji pokusí otevřít. Po nějakém úsilí odplombují dveře,otevřou,vstoupí a potkají mumii,kterou zřejmě probudili. - Kdo jste a co tu chcete? - My jsme česká expedice, právě jsme našli tuhle pyramidu - A odkud jste? .........- Z Evropy, z Čech. - Z Čech? A co Helenka Vondráčková, ještě zpívá? Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 mäkčeň = háček stejně jsem to nepochopil ach jo Citovat
shark734 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 mäkcen=ˇ...v tomto pripade to bude č...ajked sa to pise pizza, namiesto zz si predstav č Citovat
Laďa Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Holič stříhá osmiletou holčičku, která žvýká žvýkačku. Ta jí vypadne, holčička ji sebere a dá si ji zpět do pusy a žvýká dál. Holič se zarazí a ptá se \" Holčičko nemáš ji chlupatou?\" Holčička odpovídá \" Jebe ti? V osmi??\" Citovat
uni-hoxis Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Ahoj Jozef, viem, ze ti to bude pripadat divne, lebo my dvaja si bezne nepiseme, ale rozhodol som sa ti napisat tento list, pretoze potrebujem tvoju radu v zalezitosti, ktora moze nadobro zmenit moj zivot. Uz dlhsiu dobu mam pocit, ze ma moja Maria podvadza. Vies ako to chodi - zazvoni telefon, zodvihnem, volajuci neodpovie a polozi. Moja Maria chodi teraz castejsie s dievcatami na damske jazdy a ked sa spytam s kym bola, povie len \"s dievcatami z prace, tie ty nepoznas\". Vzdy zostanem dlhsie hore, aby som videl, ked pride domov taxikom, ale ona vzdy vystupi na rohu ulice a domov pride pesi - vraj sa chcela este prejst. Nikdy som sa jej priamo nespytal, co je vo veci, ale niekde vo vnutri citim, ze radsej asi ani nechcem poznat tu krutu pravdu. Vcera vecer som sa rozhodol, ze si ju vystriehnem a pridem celej veci na koren. Rozhodol som sa zaparkovat svoju motorku BMW R1200GS Adventure pred garazou a skryt sa za nu tak, aby ma nebolo vidiet, ale aby som dobre videl na celu ulicu, ked bude Maria prichadzat domov. A presne v tom momente, ako som sa v podrepe skryval za motorkou som si vsimol, ze mi spod laveho ventiloveho vika presakuje olej. Ty, Jozo, myslis, ze to je nieco, co zvladnem opravit sam, alebo s tym mam zajst do servisu? Citovat
Kurt Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Speciálně pro člena Stibto sem zkopíruji část úvodního příspěvku tohoto tématu: prosím, sem jenom vtipy (textové, obrázkové, url) - texty jako to je bomba, ten se mi líbil, to prosím jinam, díky moc! Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Speciálně pro člena Stibto sem zkopíruji část úvodního příspěvku tohoto tématu: prosím, sem jenom vtipy (textové, obrázkové, url) - texty jako to je bomba, ten se mi líbil, to prosím jinam, díky moc! Beru na vedomi.. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Stvoril Boh zem a videl, že je to dobré... Potom stvoril rastliny a skonštatoval, že je to tiež dobré... Stvoril teda i zvieratá a zistil, že sú tiež celkom fajn... A tak stvoril muža a zistil, že i ten je celkom v pohode... Nakoniec stvoril Boh ženu, pozrel sa na ňu a zamrmlal si: \'No čo, tak sa našminkuje...\' Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 dovolím si přidat jeden lehce rasistický, i když oni stejně nejsou rasa... Víte, jak vypadá první pomoc cikánovi? ne? tak to je dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.