efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Príde chlapík do nemocnice s odseknutým mužstvom. Lekár sa ho pýta: - Preboha, čo sa vám stalo ? - Ale, som povedal žene, žeby na večeru spravila dačo, čo málo stojí. Citovat
rendyD Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Polnohospodar spadol pri sexe z postele a zlomil si ruku. Mal znameho doktora a ten to naraficil ako pracovny uraz. Do lekarskeho posudku napisal:,, Spadol pri sejbe semena zo starej masiny!\" Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 na slovensku nerealny Príde starý dedko do poisťovne: \"Rád by som uzavrel životné poistenie...\" Poisťovák: \"Nebláznite dedko, koľko máte rokov?\" \"95, ale chceme ísť z otcom do zahraničia a to je dobré byť poistený...\" \"Čože? A koľko má otec?\" \"O mesiac bude mať 119...\" \"A čo budete robiť v zahraničí?\" \"Ale, chceme ísť dedkovi na svadbu...\" \"Čooo? A koľko rokov má dedko ?\" \"Oslavoval nedávno 142...\" \"A prečo sa ide, preboha, ženiť ???\" \"On ani veľmi nechcel, ale rodičia ho donútili...\" Citovat
Péťa Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Co je důkazem, že Země se točí? . . . . . . Na východ jsme se vysrali, a hovno přišlo od západu! Citovat
efka Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 panecku ti smolkovia ale rastu co ? babicka, to je avatar Citovat
Pavelbbk Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Karel má nejvíc příznivců na sociálních sítích Miloš na sociálních dávkách Citovat
kristynkacz Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Na palouku se pase kráva, jde okolo zajíc, v ruce drží cigáro. Kráva: \"Tak malej a kouří!\" Zajíc vyfoukne v klidu dým z tlamičky a řekne: \"Tak velká a nemá podprsenku!\" Citovat
kristynkacz Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Dva policajti lezou přes zeď. První policajt ji nemůže přelézt a tak říká druhému: \"Prosím, udělej mi kozu.\" \"Mééééé!\" Citovat
Mishanthrope Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Jak vnímají slovo KURVA děti :-) :D:D Tohle mě fakt dostalo! Citovat
davidekcz Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Fuj, cigáň, po čom smrdíš?\" \"To po robote, pan majster.\" \"A čo robíš?\" \"Hovno.\" :D:D Citovat
Maverick Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Co uděláte, když po vás blondýna hodí granát ? Vytáhnete pojistku a hodíte ho zpátky Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Chlap sedí v křesle , vyhazuje do vzduchu arašídy a chytá přímo do úst. Najednou ho manželka vyruší z činnosti a vyhozený arašíd mu spadne do ucha. On i manželka se ho snaží vytáhnout, ale arašíd se dostává stále hloub a hloub do ucha. V tom okamžiku vchází do dveří dcera s kamarádem. Ten, když vidí, co se děje, sebevědomě strčí chlapovi dva prsty do nosu a řekne: „Foukněte.” A skutečně - arašíd je venku. „To je fantastické,” říká manželka, „ten chlapec je génius, jsem zvědavá, co z něj bude.” Otec smutně přikývne: „Podle toho, jak mu smrděly prsty, bych řekl, že náš zeť.” Citovat
OK406 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Borec se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si ho nevšímají. Tak zařve: \"Prezident je kokot!\" Policajti se vrhnou do vody a vytáhnou ho. \"Jste zatčen za urážku hlavy státu.\" \"Ale já jsem myslel amerického prezidenta\", říká borec. \"Nás neoklamete\", říkají policajti. \"My dobře víme, který prezident je kokot!\" Citovat
macik.83 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Manželé po 20 letech sedí v restauraci, jedí a najednou k muži přistoupí krásná dlouhonohá blondýnka, políbí ho a praví: \"Miláčku, uvidíme se i dnes večer?\" On jí odpoví: \"Ale samozřejmě, kočičko.\" Blondýnka odejde a šokovaná manželka se ptá manžela: \"Kdo to byl?!\" Manžel klidně odpoví: \"Moje milenka.\" Manželka dostane hysterický záchvat, vříská na muže: \"Ty darebáku, já se s tebou rozvedu, tohle to nestrpím...!!!\" Manžel nadále pokojně odpověděl: \"OK, rozvedeme se, ale zapomeň na ty dovolený v Karibiku, norkový kožichy, lyžování v Alpách...\" Manželka rychle ztichne, nastane napjaté ticho, ve kterém manžel pokojně pokračuje v jídle. Okolo přechází starší pán s krásnou brunetkou, pozdraví se s manželem a manželka se ptá: \"A to byl kdo?\" Manžel na to: \"Kolega z práce se svojí milenkou.\" Manželka je chvíli ticho a potom říká: \"Pch, ta naše je hezčí.\" Citovat
safi1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Desatrocny chlapec si v zelovoci pyta flasu jablcneho vina. Predavacka mu na to: \"Ale ty si este maly a alkohol je skodlivy, nechces radsej mrkvicku?\" \"Tu si strc do p**e\" \"Ako?\" neveriacky sa spyta predavacka. \"Vnatkou von, ty krava sprosta!\" :D:D Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Ostravák se vrátí domů z dovolené v Tatrách a praví svým kámošům: \"Představte si, že v těch Tatrách mají vzduch, co není vidět!\" Citovat
Cinicman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Muž so ženou prechádzajú obchodným centrom a zastavia ich dievčatá pri prezentačnom pultíku... - dobrý deň, máte umývačku riadu ? - áno mám ... - toto sú nové tablety do umývačky, nechcete si kúpiť jedno balenie? A muž na to: - Oľga, poď sem... Budeš to žrať ?? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.