Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je pravda. my co oceňujeme originalitu původní 308 se těžko smíříme s mainstreamem,ikdyž to pořád není tak sterilní jako fauvé.Je to stejný, jako se jednou budu muset smířit s tím,že si budu muset koupit dotykový mobil, ačkoliv se designově tomu mému nic nevyrovná,ale jednou vypoví službu a nezbude než přijmout nový trend.

Odesláno

Zrovna dneska jsem viděl nového Golfa a hlavně zezadu to auto vypadá opravdu bídně. Z boku taky, předek vypadal vůči tomy zbytku takovej nafouklej. Celkově to vypadalo tak nějak hrozně obyčejně.

Pár dní zpět jsem viděl pro změnu nového Leona a dojem byl totožný - to auto mně přišlo hrozně nenápadité a tuctové a vypadalo staře.

Jinak k těm fotkám - ano, oboje to jsou hatchbacky, mají 4 kola, 4 boční a páté dveře, přední a zadní světla a hlavně jsou obě černá :bojim

Odesláno

..... všichni máte pravdu, každý svoji, vůz je hezký a ošklivý zároveň. Mě se líbí, komu ne, tak si koupí třeba toho golfiče, nebo korejce. Těžko říci kdo dřív začal dělat takový desing, světla vykouslý, karoserie tvarovaná. Nikdo už nevymyslí nic jinýho, auta současnosti jsou si podobná a některá moc, tak moc, že někdo vidí jiný auto, nebo ho vidí jinak. Je to dáno obrovskou představivostí od boha, tím je obdarován málokdo. Já ne, ani nechci být. Pro mě Peugeot zůstane tím co je a to je srdeční záležitost. Díky, pánové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...