Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty si koupíš 607 2,7 a pak chceš dávat použitý kotouče? Chápu, že když jsi koupil vrak do kterýho strkáš peníze tak se snažíš ušetřit, ale použitý kotouče to je opravdu hloupej nápad....

Odesláno

no jak chceš,ja bych koupil raději nové a máš na dlouho klid,co když koupíš z vrakáče a bude ti vibrovat volant,budou trochu zvlněné a pak bude těžká domluva s vrakáčem:myslim

Odesláno

Nádhernej kousek... jenom že jsi psal, že závad jsou 2 A4 ... pokud je na tebe cena za nový kotouče a brzdy moc tak sis měl koupit Favorita a ten by nebyl nad tvoje možnosti.

Odesláno

Ondra26 :;) my nejsme prudiči :D záleží v jakém stavu a za kolik jich dokážeš sehnat z vrakoviště a za kolik třeba nové v Autokelly včetně slevy(po zaplacení členského),ale je pravda že levnější než na vrakáči to asi nebude

edit: a trochu bych se možná mírnil :bacha nikdy nevíš kdy budeš potřebovat radu a od koho,kdo ti ji poskytne do budoucna(myslím to v dobrém):papa

[upravil dne 10/5/13 23:43 od Gabriel 307]

Odesláno

Ukradený mi být nemůžou - když potkám na silnici troubu s brzama z vrakáče v autě se 150ti kw tak mi to ukradený není.

Máš-li špetku zdravýho rozumu tak alespoň na téhle věci šetřit nebudeš...

Odesláno

Koupit 607 a kotouče + desky brát z vrakáče. :D BRZDY z vrakáče na auto s 2.7 HDI V6, které váží skoro dvě tuny a nové stálo přes mega. :D Vtip století. Fakt doufám, že tebe nikde na cestě nepotkám.

Odesláno

Píše, píše. *povzdech* Že já nemám o čtvrt na jednu ráno lepší práci, než tohle. :D

Odesláno
Koukám pánové, že si tu povídáte jen tak sami pro sebe:D. Než jsem to stačil strávit, tak smáznul všechny své impertinence.

Se moc nesměj posměváčku :D:D:D :papa

PS: taky tu máme takový co smažou všechno od začátku, myslím, že tohle vlákno je další kandidát:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...