Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

svítí mi od koupení auta kontrolka airbagu a potřeboval bych poradit čím to může být. Od koupení se mi rozsvítila i kontrolka diagnostiky motoru, ale při napojení na diag bylo zjištěna závada 90 - stárnutí katalyzátoru, smazáno a nesvítí. Bohužel ohledně airbagu nepřišli na nic.

Diag hlásí 4x airbag (kontrolka airbagů v sedačkách zhasíná jak má), ale po \"rozkliknutí\" najde pouze airbagy v sedačkách a přední vůbec. Podle mechanika je to divný, protože kdyby tam nebyly tak diag hlásí závadu, kdyby byly odpojený tak taky...neví někdo čím to může být, že diag airbag řidiče a spolujezdce nenajde? že by tam vážně nebyly?

díky za rady

Odesláno

takže přímo do peugeota?

ale stejně mi přijde divný že by to i neorigo diagnostika nenašla....přeci jen ten soft přes tu krabičku k notebooku čte informace z řídící jednotky, tak by to snad vyhodit mělo normálně, ne? :)

btw. když zkusím zkontrolovat a prostříknout konektory, tak pokud bude vše ok, kontrolka zhasne nebo se musí na diag smazat chyba?

[upravil dne 10/5/13 20:58 od JaM]

[upravil dne 10/5/13 20:58 od JaM]

Odesláno

Chce to skutečně diag přímo pro Peugeot :) Kdyby jsi měl cestu do HB, tak ti na můžu juknout ;) v tvém okolí nevím kdo by měl diag, ale asi jedině peugeot. Protože kluci z Pardubic jezdili ke mě ;)

Odesláno

Ja mám zase opačný problém, svieti mi kontrolka bočných airbagov, no z výroby má vo výbave len 2. Na tú kontrolku som prišiel pri výmene vypaléných žiaroviek v budíkoch. Čo s tým? Pri nehode zostanú aktívne tie dva? kontrolka AIR BAG mi nesvieti, len bočné aitbagy.

Odesláno

Presne ako píšeš, od výroby mám airbagy len 2, vodič - spolujazdec, ale po výmene vypálených žiaroviek v budíkoch mi svieti kontrolka bočných airbagov. Ovplyvní to nejak funkčnosť tých dvoch predných? Zatiaľ som to riešil len vybratím žiarovky z kontrolky bočných airbagov.

Odesláno

Zatial som s tým na dia nebol, kontrolku a jej význam som pozeral aj v príručke a je to určite kontrolka bočných airbagov. Skôr by ma zaujímalo, či tie dva vankúše vpredu sú funkčné, aj keď skúšať to nemám v pláne :D

Odesláno
Chce to skutečně diag přímo pro Peugeot :) Kdyby jsi měl cestu do HB, tak ti na můžu juknout ;) v tvém okolí nevím kdo by měl diag, ale asi jedině peugeot. Protože kluci z Pardubic jezdili ke mě ;)

díky za nabídku..asi tedy promyslím nějaký výlet do HB :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...