JaM Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ahoj, svítí mi od koupení auta kontrolka airbagu a potřeboval bych poradit čím to může být. Od koupení se mi rozsvítila i kontrolka diagnostiky motoru, ale při napojení na diag bylo zjištěna závada 90 - stárnutí katalyzátoru, smazáno a nesvítí. Bohužel ohledně airbagu nepřišli na nic. Diag hlásí 4x airbag (kontrolka airbagů v sedačkách zhasíná jak má), ale po \"rozkliknutí\" najde pouze airbagy v sedačkách a přední vůbec. Podle mechanika je to divný, protože kdyby tam nebyly tak diag hlásí závadu, kdyby byly odpojený tak taky...neví někdo čím to může být, že diag airbag řidiče a spolujezdce nenajde? že by tam vážně nebyly? díky za rady Citovat
JaM Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 konkrétně nevim..ale normálně v autoservisu.. Euromaster Pardubice Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Hm tak v tom případě zajeď někam na origo diag. Citovat
JaM Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 takže přímo do peugeota? ale stejně mi přijde divný že by to i neorigo diagnostika nenašla....přeci jen ten soft přes tu krabičku k notebooku čte informace z řídící jednotky, tak by to snad vyhodit mělo normálně, ne? btw. když zkusím zkontrolovat a prostříknout konektory, tak pokud bude vše ok, kontrolka zhasne nebo se musí na diag smazat chyba? [upravil dne 10/5/13 20:58 od JaM] [upravil dne 10/5/13 20:58 od JaM] Citovat
ChouLu Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Chce to skutečně diag přímo pro Peugeot Kdyby jsi měl cestu do HB, tak ti na můžu juknout v tvém okolí nevím kdo by měl diag, ale asi jedině peugeot. Protože kluci z Pardubic jezdili ke mě Citovat
Mathush Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ja mám zase opačný problém, svieti mi kontrolka bočných airbagov, no z výroby má vo výbave len 2. Na tú kontrolku som prišiel pri výmene vypaléných žiaroviek v budíkoch. Čo s tým? Pri nehode zostanú aktívne tie dva? kontrolka AIR BAG mi nesvieti, len bočné aitbagy. Citovat
ChouLu Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Počkej... nemáš tam ty airbagy od výroby mít, ale kontrolka ti svítí? Chtělo by to taky diag Citovat
Mathush Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Presne ako píšeš, od výroby mám airbagy len 2, vodič - spolujazdec, ale po výmene vypálených žiaroviek v budíkoch mi svieti kontrolka bočných airbagov. Ovplyvní to nejak funkčnosť tých dvoch predných? Zatiaľ som to riešil len vybratím žiarovky z kontrolky bočných airbagov. Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Otázk je co ti svítí, nejsou to jen pyropásy? Ty máš i když máš jen čelní bagy... kouknout přes diag. co to přesně hlásí... Citovat
Mathush Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Zatial som s tým na dia nebol, kontrolku a jej význam som pozeral aj v príručke a je to určite kontrolka bočných airbagov. Skôr by ma zaujímalo, či tie dva vankúše vpredu sú funkčné, aj keď skúšať to nemám v pláne Citovat
JaM Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Chce to skutečně diag přímo pro Peugeot Kdyby jsi měl cestu do HB, tak ti na můžu juknout v tvém okolí nevím kdo by měl diag, ale asi jedině peugeot. Protože kluci z Pardubic jezdili ke mě díky za nabídku..asi tedy promyslím nějaký výlet do HB :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.