Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brigáda!!!

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj nejaká brigáda na víkendy pro dva by nebyla? Beru témeř cokoliv:)

[upravil dne 2/10/13 17:22 od jaris13]

Odesláno

jaris13: blížej se volby, kontaktuj sekretariáty stran ve tvém okolí (roznos letáků, nebo \"kontaktní kampaň\" teď dělají snad všechny).

Odesláno

Tak běž kydat hnůj vole.... Ono práce je všude možně....jenže většinou práci má ten, kdo pracovat vážně chce. A jestli chci prachy, tak zkousnu zuby a jdu makat, chodím se ptát do supermarketů na doplňování zboží, noční inventury atd atd....nebo si udělám plakáty co jsem schopnej dělat, roznesu je všude na klíčová místa a třeba se někdo chytne. A hlavně až budu doma brečet a psát na fóru, mohl bych mít alespoň pocit, že jsem pro to udělal maximum.

Odesláno

Ten hnuj sem myslel vážne vole když už si tykáme. A inzeráty mám bud bez starostí.

Odesláno

Bez komentáře opravdu se tu vyjadřujete k veci. Proč vubec píšete? Téma znelo jasne:myslim

Odesláno

Tak si po sobě přečti celou diskusi a pak se nediv, že ti napíšu to co ti napíšu.....strašně chceš, ale vypadá to, že až zas tak strašně nechceš..... a prosím neslovíčkař, myslím to tak jak to myslím.

Kurt ti něco poradí - ono to třebas i nějakou korunu hodí, nicméně ono to smrdí,že? Když už to teda smrdí, tak jsi to mohl napsat alespoň diplomaticky, ne jako arogantní lopata.

howgh....

[upravil dne 2/10/13 22:35 od Hadra]

Odesláno

Psal jsem témeř cokoliv tak mám právo se negativne vyjádřit o roznosu letáku. Tod asi vše jinak to nehodlám dál komentovat. Ješte nekdo se chce do me opřít? Jen do toho ono za klávesnicí to jde samo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...