Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brigáda!!!

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda hledám brigádu na víkendy třeba sekání trávy,práce okolo domu atd atd. Nevíte o nečem?:)

Odesláno

Hm tak praha je pro me daleko!!! Neco z okresu svitavy nebo do 30km bych dojel.

Odesláno

Jakou si predstavujes mzdu na hodinu,shanim nekoho na navazeni makadamu kolem baraku na pripravu chodniku a zamkovky tak na 2-3 vikendy.cestu bych zaplatil 2kc/km+hodinova mzda,ale nesmis se bat krumpace a lopaty je to drina..

Odesláno

Charliku,vždyt mu v nakladech na km nebereš v potaz ani amortizaci auta a ty dvě kačky je stěží na benál. By musel mít něco co pojede pod šest lt.

Odesláno
Charliku,vždyt mu v nakladech na km nebereš v potaz ani amortizaci auta a ty dvě kačky je stěží na benál. By musel mít něco co pojede pod šest lt.

Tak kto hovori, ze musi ist autom ...

Odesláno

Pane bože co tu řešíte jestli pojedu autem nebo ne!! Já potřebuji brigádu a jak jsem již psal jsem ochoten dojet do menší vzdálenosti autem. Nemám tank co žere 100l na 100km,ale 2.0 hdi:):):)

Odesláno

Jezdím tam na víkendy a když se s dědou bavíme,tak říka ,že mají i brigadníky,zkus to za zeptání nic nedáš.

S majitelem se osobně moc neznám,jen se pozdravíme,když frčí okolo,ale je to dříč.

Odesláno

Ted nikoho nepotřebují!! Musím hledat jinde,ale jak říkám beru cokoliv kolem domu jako sekaní trávy,dřeva apod.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, nepotřebuje někdo (třeba i na další dobu - měsíc/dva) brigádníka?

Akorát jsem dodělal státnice, teď mám prázdniny a rád bych si něco přivydělal, jenže seriozních možností moc není (všude samý telemarketing a nabízení produktů/služeb a otravování lidí). Např. někde nějaká výpomoc, zahrada, barák, manuální práci se rozhodně nebráním, jsem silný a můžu se hodit jako stroj na zvedání těžkých břemen ;):D.

Mám v Praze byt, takže není problém se kamkoliv, kde je MHD, dostat.

Díky, když tak SZ :papa.

PS: je samoz. možná i nějaká administrace, práce na PC, korekce dokumentů atd.

[upravil dne 25/5/13 11:13 od Frozz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj patrne zítra a pozítří mám volno a rád bych nekomu píchnul za nejaký ten groš:) Nemáte nekdo neco?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...