Guest jaris13 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Ahojda hledám brigádu na víkendy třeba sekání trávy,práce okolo domu atd atd. Nevíte o nečem? Citovat
oddie Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Měl bych brigádu v Praze, na pár hodin, obroušení kovových futer dveří, několik ks. Citovat
Guest jaris13 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Hm tak praha je pro me daleko!!! Neco z okresu svitavy nebo do 30km bych dojel. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Jakou si predstavujes mzdu na hodinu,shanim nekoho na navazeni makadamu kolem baraku na pripravu chodniku a zamkovky tak na 2-3 vikendy.cestu bych zaplatil 2kc/km+hodinova mzda,ale nesmis se bat krumpace a lopaty je to drina.. Citovat
Milan+ Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Charliku,vždyt mu v nakladech na km nebereš v potaz ani amortizaci auta a ty dvě kačky je stěží na benál. By musel mít něco co pojede pod šest lt. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Charliku,vždyt mu v nakladech na km nebereš v potaz ani amortizaci auta a ty dvě kačky je stěží na benál. By musel mít něco co pojede pod šest lt. Tak kto hovori, ze musi ist autom ... Citovat
Guest jaris13 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Pane bože co tu řešíte jestli pojedu autem nebo ne!! Já potřebuji brigádu a jak jsem již psal jsem ochoten dojet do menší vzdálenosti autem. Nemám tank co žere 100l na 100km,ale 2.0 hdi:):) Citovat
Milan+ Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Jináč sem to nemáš daleko,zkus se zeptat. http://www.stavitelstvi-jokes.cz/index_proj.php?page=kontakt Sám majitel se nezastaví ani o víkendech. [upravil dne 9/5/13 22:02 od Milan+] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Díky a oni tam hledají nekoho na brigádu? Citovat
Milan+ Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Jezdím tam na víkendy a když se s dědou bavíme,tak říka ,že mají i brigadníky,zkus to za zeptání nic nedáš. S majitelem se osobně moc neznám,jen se pozdravíme,když frčí okolo,ale je to dříč. Citovat
Guest jaris13 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Ted nikoho nepotřebují!! Musím hledat jinde,ale jak říkám beru cokoliv kolem domu jako sekaní trávy,dřeva apod. Citovat
winco Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 tak ked sa možem zapojiť tak taky by som niečo chcel ale na cele leto a je skoro jedno aka brigáda okrem práce za pokladňou v supermarkete Citovat
lukaro Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 jaris13: sorry za OT, ale ty miluješ vykřičníky, že? Citovat
Big Tommy Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Jokeš je můj skoro tchán to je mazec že ho tady zmiňujete.skusim se ho ještě o víkendu zeptat jestli by něco nenašel práce maj celkem dost ale lidí taky no Citovat
Milan+ Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Tak to se třebas jen od vidění známe. Citovat
Big Tommy Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 A kam tam jezdíš?já tam teda jezdim jen na víkendy ale často sme v hospodě na hřišti Citovat
Frozz Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Ahoj, nepotřebuje někdo (třeba i na další dobu - měsíc/dva) brigádníka? Akorát jsem dodělal státnice, teď mám prázdniny a rád bych si něco přivydělal, jenže seriozních možností moc není (všude samý telemarketing a nabízení produktů/služeb a otravování lidí). Např. někde nějaká výpomoc, zahrada, barák, manuální práci se rozhodně nebráním, jsem silný a můžu se hodit jako stroj na zvedání těžkých břemen . Mám v Praze byt, takže není problém se kamkoliv, kde je MHD, dostat. Díky, když tak SZ . PS: je samoz. možná i nějaká administrace, práce na PC, korekce dokumentů atd. [upravil dne 25/5/13 11:13 od Frozz] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ahoj patrne zítra a pozítří mám volno a rád bych nekomu píchnul za nejaký ten groš Nemáte nekdo neco? Citovat
Y2K Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 tak ked sa možem zapojiť tak taky by som niečo chcel u mna na dome je roboty az az Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.