Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc, včera jsem byl na STk a tam jsem zjistil, že mi brzdový světla svítí jenom při nastartovaném motoru, pokud byl zapnutý klíček, tak ani ťuk a to se technikovi samozřejmě nelíbilo. Tak prosím o radu co by stím mohlo být. díky:bojim

Odesláno

Co je na tom divne ze ked vypnes elektriku tak to zhasne? Kde je vo vyhlaske napisane ze auto musi fungovat aj ked je vypnute (riadiaci pocitac), to nedava zmysel. Ved ked ti nahodou z nejakeho dovodu zhasne motor tak vypadne posilovac, mas co robit to ubrzdit, ale elektrika ti ide pokial nevypnes klucik.

Odesláno

2 ivanh: brzdová světla svítí kdykoliv po sešlápnutí pedálu, i když není klíček ve spínačce. Proč to tak je ti přesně neřeknu, ale je to tak...

Odesláno

nejsem si ted jist, jestli by to mohlo mit vliv, ale nebyl v tu chvili aktivovan economy mode ?

co vim, tak u vetsiny peugeotu brzdova svetla sviti od prvni polohy klicku, pri uplne vypnute spinacce ne

Odesláno

Nemux 206... na druhou polohu

Mux teď u sebe nemám.. ale tam myslím, že také od druhé polohy.. ale určitě né na vypnutý klíček ;)

Odesláno

Je to MUX, světla nesví ani na druhou polohu, svítí pouze při běhu motoru.

Mám teoretickou úvahu: auto bylo koupený ve španělsku, tak jestli to náhodou není tím, můžou tam mít jinačí vyhlášku, kdy jim stačí brzdový světla pouze za běhu motouru? no dneska pudu na DIA, jestli by to tam nešlo nějak přehodit

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...