Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapi,

poradí mi někdo, co by obnášelo u mého busu výměna 5ti kvaltu na 6ti kvalt.

Je to 2.2HDI 94kW, r.2003.

VIN je VF3EB4HWB13096121

Děkuji za rady :)

Martin

Odesláno

Zalezi co si od toho slubujes, ale pokial to auto ide Ok, tak by som to nechal tak.

Ak ide o to mat nizsiu spotrebu bez ohladu na cenu prevodovkym rootu a funkcnost, tak skus.

Osobne som za originalitu, ked to pani francuzi tam dali, nemenil by som.

Skor treba jazdit predvidavo, zbytocne nevytacat motor do otacok, neturovat, a nesprintovat, a spotreba pojde dole,

na druhej strane, je to velke auto takze zazraky sa diat nebudu.

Odesláno

Ahoj,

ja mam totiž ještě jednu 807, je to 2005 a spotřeba je 8,3 litru kdezto u 5ti kvaltu na stejne ceste skoro 10.

Bohuzel se mi stala nemila věc, na rozvodovem remenu se utrhly zuby a mam ted vybouchany vrch !!!!!

Mel najeto 15tis od vymeny - GATES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Takze je hlava venku a je tam ted dobry pristup na pripadnou vymenu.

Odesláno

Bohužel je vše OK a servis mi prováděl neznačkový servis, u kterého běžně dělám servis.

Kontrolovali jsme jak vodní čerpadlo, tak kladky a dokonce i olej čerpadlo, vše jde lehce. Asi byl fakt vadný řemen protože se nepřetrh ale jen chybí zuby v délce cca 20 cm.

Odesláno

Pokud ti 5-ti kvalt bere o toik víc než 6-ti kvalt tak to asi bude chyba v motoru. Mám pětikvalt a i v zimě po městě se vejdu do deseti litrů, v létě na okreskách kolem 7 - 7,5, za dva roky a 30000 km mám průměr 8,2 problém tedy nebude pravděpodobně v převodovce. Leda bys srovnával spotřebu při dálničních 160.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...