lukaro Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Nezapomeň napsat nějakou \"recenzi\"... Uvažuji, že bych koupil bráchovi na narozeniny Citovat
lape Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 PMP 3570C je na tom taky tak mizerně?Hlavně co se netu týče?A úplně se bojím zeptat,ale zkusím to Jak je na tom SENCOR Element 7 V3? [upravil dne 9.5.2013 05:27 PM od lape [upravil dne 9.5.2013 05:31 PM od lape] Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Na tomhle jednojádru je net docela nepříjemnej. Né že by to vůbec nešlo, ale prostě se musíš připravit na to, že to zatuhne, přemýšlí... ty už myslíš, že to nejde, sestřelíš aplikaci nahodiš znovu, pořád mrtvý... pak se to probere, vypadá to OK a za chvíli zase... Chvíli tě to bude bavit a pak to skončí na Aukru... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 a presne o tomto su tieto trochariny... chcem delo tablet za 120evri, pritom za priplatok 80€ (v pripade nakupu Judesa) uz kupim 4jadrovy tablet s grafikou ako lusk i bezkonkurencnym vykonom a vydrzou baterie (Google Nexus 7) oproti tym smochlovinam z polska a echt ciny... lubi sa mi ten nazov Prestigio... to ma akoze jemne pripominat vyrobcu Toshiba... vsak moja 6r dcera pouziva Google Nexus 7, slape ako hodinky bez jedineho zavahania, prevedenie a vykon je na vynikajucej urovni... Citovat
Mišos Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 ja som asi pred hodinou oklikol objednávku na nexusa , mám s ním skúsenosti a ako fakt zaváhanie som tam nevidel Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Mě se 7\" zdá málo. Proto máme doma 2x Samsung Galaxy Note 10.1 A mohu hu jen doporučit. Bohužel ta cena je mimo rozpočet. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 ano aj ja mam Galaxy Tab 10.1, vzhladom na rozpocet som to nespomenul mimochodom, keby som si znova kupoval tablet tak 7\" si bez problemov kupim, nakolko sa mi na nom robi velmi dobre, takze by som si kupil Nexusa. a to neda sa to s tymi 100eckovymi porovnat. Presnejsi, plynulejsi, preciznejsie prevedenie... skoda reci Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Ono každá mince má 2 strany... třeba drobný detail - paměť. Pokud se dobře pamatuju tak v době kdy jsem hledal tablet tak Nexus neměl slot na karty. Což v kombinaci s tím levnějším - 8MB dělá zařízení třeba pro mě nepoužitelným. Jasně můžu si připlatit cca 50 USD na 16 GB ale to už jsem zase cenově jinde než jsem byl a budu mít sice víc paměti, ale bez šance si tam hodit paměťovku z foťáku, stáhnout je do tabletu, ukázat... Nexus je určitě kvalitní produkt, ale mě je bohužel k ničemu. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 len kvoli tomu ze ti neumoznuje vlozit sd kartu??? to je scestne myslenie, kedze si mozes kupit redukcny kablik do miniusb za 3$ ktoreho opacnym koncom mas klasicke usb... ja mam na tablete obycajnu redukciu ktora ma v sebe sd slot a usb slot... cena 5$ koblih nesranduj co si mal na veceru? co napr. tot? http://dx.com/p/micro-usb-sd-mini-sd-m2-ms-micro-sd-card-reader-white-146983 je tam toho mraky, alebo napr. klasicka radukcia z microusb na klasicke usb samicu a do toho ctecka sd karier, alebo usb kluca... hodnota spolu cca 4$ tak to nedramatizuj prosimta [upravil dne 9/5/13 22:48 od Marcel00] Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Marcelko, kablík pro USB Host dává číňan ve standardu ... k tomu přidáš redukci na MicroSD, celý to tam píchneš a je z toho moc praktický zařízení... Trochu to tam bloncá, ale jinak super Ale budiž, hrozný řešení, ale pro kouknutí na fotky to ze začátku asi vydržíš. Nicméně já tu paměť prostě chci mít trvale dostupnou. Chápu, že tě zlobí, že i přes tvoje doporučení jsem s tím Číňanem spokojený, ale s tím nic naděláš Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 ne v pohode, kludne si cinana uzivaj... pisal si ze by si mal obcasny problem ukazat na tablete fotky, tak na obcasne riesenie toto staci... a mne je sumafuk kto co ma, len som chcel uviest veci na spravnu mieru, aby nazor ze je nieco nepouzitelne kvoli takej obcasnej prkotine za 5ecek bol vyvrateny... nie kazdy sa vyzna a moze ho to zmiatnut... ja som spokojny s tym co mam, ty tiez, ale pre rozhodujucich je vhodne napisat stranu A aj B a taktiez uviest moznosti... mam v tablete 16gb, bohate mi to staci, tablet pouzivam denne a to doslova denne cca 6-8 hodin uz asi dva roky. na pozeranie fotiek pouzivam napriklad domaci smart tv na tablete mi to pride ako nudzovka vo vlaku, alebo ukazovat nejakej fesande hambate fotky Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Každej ho asi používáme trochu jinak. Možná tě to překvapí ale všechny moje TV mají USB ..., ale zdá se mi nepraktické vozit televizi k rodičům nebo na obchodní jednání.... Vlakem nejezdím, přesto to používám často. Ve škole si třeba nahrávám přednášky a jen ta pro zajímavost jen \"školní věci\" teď mají 11,8 GB ... tím pádem při 16GB už bych tam neměl skoro nic jiného. Prostě každý máme jiné nároky. Mě nezajímá značka, ale jestli to funguje spolehlivě a plní to co má, za přiměřenou cenu. Nemám problém dát za Tablet 11k, ale proč když vyhoví ten za 1/3? Pevně věřím, že Nexus je dobrý produkt - já prostě vybral něco jiného Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 TIFF nemám ani jeden, Používám RAW a Jpeg. Na tabletu mám jen jpg Ještě nějaká praktická doporučení? Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 jj pouzivaj v skole papier a pero... elektronika do skoly nepatri Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Tak a teď už všichni vědí komu jsem podobnej Citovat
Judes Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Tablet dorazil ale rozbalí si ho chlapec až na budúci týždeň, na narodky. Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Judes nevadí, hlavně, že už mi provize dorazila na účet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.