Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar kamaráti, chcem kúpiť synovi na 10-te narodeniny nejaký lacnejší tablet cca do 100€, moc sa v nich nevyznám a preto sa obraciam na Vás s prosbou o pomoc pri výbere. Hlavne sa bude jednať o hranie nejakých hier prípadne sledovanie videa.

Z výberu napríklad tu.

http://www.alza.sk/tablety-google-android/18852425.htm#f&pg=1&pn=1&po=1

Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.

[upravil dne 5/5/13 22:57 od Judes]

Odesláno

Ne v nabíjení není žádný problém. Tu 3370 bych nedoporučoval - slabý výkon, malá pamět, slabé rozlišení displeje (a nemá IPS) ... cena je lákavá, ale bude se s tím trápit i při internetu.

Odesláno

Presne tento sme aj mi kúpili dcére ale 5570D. Tam je medzi C a D rozdiel myslím iba v pamäti. C má 8gb a D 16gb. Zatiaľ spokojnosť. Android som ešte nemal žiadny tak v podstate nemám s čím porovnať.

Odesláno

jedine, google nexus... tablet do 100eur je katastrofa.

budes to lutovat, vrele odporucam google nexus...

to ze koblihovi slape je jeden z 10 kusov... proste ma stastie.

vysoke percento reklamacii...

Odesláno

Nikdy mě produkty Apple nelákali, ale po zkušenostech s iPadem 2 jsem změnil názor a pokud bych nutně potřeboval tablet, tak jdu do iPadu 4. generace :) Ale to je trošku jiná cenová skupina ;)

Odesláno

Ten tablet je pre dieťa, nie pre fajnšmekra. Okrem toho už sa nebavíme o tablete do 100€.

Judes, moja malá je s ním nad mieru spokojná, zahrá si tam pár hier a stačí jej to. Na internet s tým zaial vybehnem iba ja, ale je to úplne postačujúce. Jediné čo ma tak trochu mrzelo bolo to, že nemá bluetooth. Ale ako vravím je to pre dieťa a ak by ho aj náhodou rozbil tak to nebude tak ľúto ako pri nejakom nadupanom a drahom tablete.

Odesláno
jedine, google nexus... tablet do 100eur je katastrofa.

budes to lutovat, vrele odporucam google nexus...

to ze koblihovi slape je jeden z 10 kusov... proste ma stastie.

vysoke percento reklamacii...

Marčelíno není jeden ale už 3. :D

Odesláno

ja plánujem Asus Google Nexus 7... mám s ním skúsenosti a maximálna spokojnosť, aktualizácie androidu isté kedže je to google produkt, ale tak to už je mimo cenu no ..o 100€ viac

Odesláno

Tablet pro dítě? 10let a vlastní tablet, fíííha. Spíše bych se taky přikláněl ve velké krabici nějaké stavebnice. Třeba Lego nebo tak? A co třeba vrtulník na dálkové ovládání nebo auto? :) ale aby dítě od mala bylo takhle závislé na PC/tabletu mi přijde trochu ujetý... :myslim já bych synovi, kdybych měl, dal něco, s čím se vyblbne a bude moci být i třeba venku....můj názor. A jestli tablet, tak bych spíše volil PSP nebo něco takového, s čím si vyhraje více..

Odesláno

Lukasi, vidim, ze jsi trochu mimo - ackoliv mas teoreticky pravdu - tak realita je bohuzel nekde jinde.

Malé je 9 (letos ji bude 10) a uz asi rok vyuziva (asi 50-60%casu) rodinny tablet a to je tak spis ve spodni tretine deti ze tridy, co se tyce vybavenosti mobilem (ten zdarne oddalujeme), PC (na ten mi zatim nechodi), tablety a jine elektronicke \"vymozenosti\"

Odesláno

Já vím, je to ale chyba ze strany rodičů.... Jinak vím, jak to je. Jen jsem dal nápad, nic víc :) jinak značky Prestigo bych se vůbec nebál ;) počti recenze a uvidíš sám, který bude vyhovovat hlavně finančně..

Odesláno

Ďakujem Vám za reakcie a tak som nakoniec objednal ten Prestigio MuliPad PMP 5570C DUO.

lukaro máš pravdu, no problém nevidím ani tak v rodičoch ako v školách, neviem ako to máte v ČR ale na SK už na základnej škole značnú časť učiva dostávajú práve cez internet a takto sa pomali prinúti to dieťa aby sedelo pred PC.

Dieťa na dedine nemá problém sa zahrať aj vonku či už zo s tým autíčkom, vrtuľníkom, byciklovať alebo si zahrať fotbal ;).

[upravil dne 7/5/13 11:05 od Judes]

Odesláno

Tak ségra co vyšla teď základku tak to tam nějak nemají... Na počítačích bývali minimálně právě. Ale nikoho nesoudím.. :) Jinak ten Prestigo bude dobrá volba, díval jsem se na něj a podle mě to dítěti nad hlavu stačí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...