Judes Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Nazdar kamaráti, chcem kúpiť synovi na 10-te narodeniny nejaký lacnejší tablet cca do 100€, moc sa v nich nevyznám a preto sa obraciam na Vás s prosbou o pomoc pri výbere. Hlavne sa bude jednať o hranie nejakých hier prípadne sledovanie videa. Z výberu napríklad tu. http://www.alza.sk/tablety-google-android/18852425.htm#f&pg=1&pn=1&po=1 Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. [upravil dne 5/5/13 22:57 od Judes] Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Tohle jsme kupovali na vánoce klukovi: http://www.alza.sk/prestigio-multipad-pmp5570c-duo-d367618.htm kopoval jsem to na základě spokojenosti s 9,7\" Tabletem stejné značky pro sebe. Kluk na tom hodně hraje, čte, kouká na filmy... naprostá spokojenost. [upravil dne 5/5/13 23:18 od koblih69] Citovat
Judes Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Nemáš problém s nabíjaním prípadne s konektrom nabíjania? Malí pokúkával po tomto http://www.alza.sk/prestigio-multipad-pmp3370b-d386310.htm ale tam som sa v hodnotení užívateľov dočítal že často spomýnajú problém práve s nabíjaním a stretol som sa tým názorom aj pri inom modeli. Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Ne v nabíjení není žádný problém. Tu 3370 bych nedoporučoval - slabý výkon, malá pamět, slabé rozlišení displeje (a nemá IPS) ... cena je lákavá, ale bude se s tím trápit i při internetu. Citovat
Judes Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Zatiaľ ďakujem asi pôjdem do tej 5570c Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Presne tento sme aj mi kúpili dcére ale 5570D. Tam je medzi C a D rozdiel myslím iba v pamäti. C má 8gb a D 16gb. Zatiaľ spokojnosť. Android som ešte nemal žiadny tak v podstate nemám s čím porovnať. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 jedine, google nexus... tablet do 100eur je katastrofa. budes to lutovat, vrele odporucam google nexus... to ze koblihovi slape je jeden z 10 kusov... proste ma stastie. vysoke percento reklamacii... Citovat
ChouLu Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Nikdy mě produkty Apple nelákali, ale po zkušenostech s iPadem 2 jsem změnil názor a pokud bych nutně potřeboval tablet, tak jdu do iPadu 4. generace Ale to je trošku jiná cenová skupina Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ten tablet je pre dieťa, nie pre fajnšmekra. Okrem toho už sa nebavíme o tablete do 100€. Judes, moja malá je s ním nad mieru spokojná, zahrá si tam pár hier a stačí jej to. Na internet s tým zaial vybehnem iba ja, ale je to úplne postačujúce. Jediné čo ma tak trochu mrzelo bolo to, že nemá bluetooth. Ale ako vravím je to pre dieťa a ak by ho aj náhodou rozbil tak to nebude tak ľúto ako pri nejakom nadupanom a drahom tablete. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 jedine, google nexus... tablet do 100eur je katastrofa. budes to lutovat, vrele odporucam google nexus... to ze koblihovi slape je jeden z 10 kusov... proste ma stastie. vysoke percento reklamacii... Marčelíno není jeden ale už 3. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 To je dobrej nápad. Tak 4 velký bedny bych měl na prodej Citovat
Mišos Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 ja plánujem Asus Google Nexus 7... mám s ním skúsenosti a maximálna spokojnosť, aktualizácie androidu isté kedže je to google produkt, ale tak to už je mimo cenu no ..o 100€ viac Citovat
lukaro Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Tablet pro dítě? 10let a vlastní tablet, fíííha. Spíše bych se taky přikláněl ve velké krabici nějaké stavebnice. Třeba Lego nebo tak? A co třeba vrtulník na dálkové ovládání nebo auto? ale aby dítě od mala bylo takhle závislé na PC/tabletu mi přijde trochu ujetý... já bych synovi, kdybych měl, dal něco, s čím se vyblbne a bude moci být i třeba venku....můj názor. A jestli tablet, tak bych spíše volil PSP nebo něco takového, s čím si vyhraje více.. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Lukasi, vidim, ze jsi trochu mimo - ackoliv mas teoreticky pravdu - tak realita je bohuzel nekde jinde. Malé je 9 (letos ji bude 10) a uz asi rok vyuziva (asi 50-60%casu) rodinny tablet a to je tak spis ve spodni tretine deti ze tridy, co se tyce vybavenosti mobilem (ten zdarne oddalujeme), PC (na ten mi zatim nechodi), tablety a jine elektronicke \"vymozenosti\" Citovat
lukaro Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Já vím, je to ale chyba ze strany rodičů.... Jinak vím, jak to je. Jen jsem dal nápad, nic víc jinak značky Prestigo bych se vůbec nebál počti recenze a uvidíš sám, který bude vyhovovat hlavně finančně.. Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Ďakujem Vám za reakcie a tak som nakoniec objednal ten Prestigio MuliPad PMP 5570C DUO. lukaro máš pravdu, no problém nevidím ani tak v rodičoch ako v školách, neviem ako to máte v ČR ale na SK už na základnej škole značnú časť učiva dostávajú práve cez internet a takto sa pomali prinúti to dieťa aby sedelo pred PC. Dieťa na dedine nemá problém sa zahrať aj vonku či už zo s tým autíčkom, vrtuľníkom, byciklovať alebo si zahrať fotbal . [upravil dne 7/5/13 11:05 od Judes] Citovat
lukaro Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Tak ségra co vyšla teď základku tak to tam nějak nemají... Na počítačích bývali minimálně právě. Ale nikoho nesoudím.. Jinak ten Prestigo bude dobrá volba, díval jsem se na něj a podle mě to dítěti nad hlavu stačí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.