Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJEENNDDAA - :D jede jede, paráda :D

švejk - To u mě neprojde :D mám 75 kg, jedině že bych jezdil nahej ale to moc velká změna asi nebude :D

Odesláno

Ahoj.

Nechci zakládat novou tému.

Muže mi někdo napsat v čem je rozdíl mezi 1.6 hdi (dv6ted4) - 90k a 110k. Jenom v nastavení jednotky? Nebo ještě v něčem? Bylo mi řečeno že motory jsou stejné. Nebo co je potřeba udělat aby s 90 byla 110?

Díky.

Odesláno

Ano jine turbo.

Pokud mas jeste stary tip bez intercooleru tak i intercooler.

Jako jde to i bez toho jenom pomoci softu.........ale zivotnost turba je v haji.

Pokud by jsi to chtel udelat tak cca 12 tisic se vsim........+/- autobus

Odesláno

Takže :-) vím že zkušené mazáky asi naštvu ale něco málo jsem si tady na forum přečetl a chci jen říct že nechci a nebudu jen \" VÝKŘIK DO TMY \" jak se tady říká :D Svoje auto jsem si zamiloval, né kvuli výkonu a motoru HDI ale kvuli vzhledu a naftě. Tohle auto chci motorově předělat od základu a chci to mít jako koníček, jsem obráběč na CNC tak snad si spoustu dílu dokážu vyrobit. Nevadí mi že mi auto bude stát třeba 10 let v garáži nepojízdné protože se v něm budu hrabat. Nevadí mi že mě to bude stát spoustu času a peněz protože si myslím že je krásné něco sám vytvořit, něco co bude sám o sobě originál a já si vybral předělat moje krásné autíčko :-) Hold budu mít dvě, jedno jako přibližovátko a druhé na můj vysnění sen. Píši to jen abych to uvedl na pravou míru a nebyl jsem nazván výkřikem do tmy který nakonec nic nedokáže :-) Až začnu pomalu tvořit rád se s vámi podělím o své poznatky a postupy v mém projektu. A rád se jednou objevím na srazu jako řádný člen s řádně upraveným autem ;-)

Odesláno

Těšíme se. Pevně doufám, že nebude další téma typu \"....ty vstřikovače vypadají jako stejné, ale UVNITŘ jsou kouzelně upravené a neřeknu jak ... typuju tak +5 Kw\" a pod. Tak hodně štěstí :papa

Odesláno
Ano jine turbo.

Pokud mas jeste stary tip bez intercooleru tak i intercooler.

Jako jde to i bez toho jenom pomoci softu.........ale zivotnost turba je v haji.

Pokud by jsi to chtel udelat tak cca 12 tisic se vsim........+/- autobus

Dik za vysvětleni.

Já mám 110 . Kámoš se ptal jak na to. A když jsem mu řekl co je potřeba a co to stoji,tak už nechce.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...