JJEENNDDAA Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 A nezkoušel jsi jestli to teď náhodou nejede líp po tom co jsi zjistil že máš lehčí auto :-) ? [upravil dne 6/5/13 10:15 od JJEENNDDAA] Citovat
švejk Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 kamaradovi byla udelena celkem univerzalni rada, jak zvetsit pomer vykon/vaha ....proste zhubnout Citovat
Bolid Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 JJEENNDDAA - jede jede, paráda švejk - To u mě neprojde mám 75 kg, jedině že bych jezdil nahej ale to moc velká změna asi nebude Citovat
pyžik Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Ahoj. Nechci zakládat novou tému. Muže mi někdo napsat v čem je rozdíl mezi 1.6 hdi (dv6ted4) - 90k a 110k. Jenom v nastavení jednotky? Nebo ještě v něčem? Bylo mi řečeno že motory jsou stejné. Nebo co je potřeba udělat aby s 90 byla 110? Díky. Citovat
pyžik Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Jestli jsem to správně pochopil,je potřeba úplně nové turbo. Myslel jsem že je to jednodušší,že se přehraje nový soft a je hotovo. dik Citovat
straki007 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Ano jine turbo. Pokud mas jeste stary tip bez intercooleru tak i intercooler. Jako jde to i bez toho jenom pomoci softu.........ale zivotnost turba je v haji. Pokud by jsi to chtel udelat tak cca 12 tisic se vsim........+/- autobus Citovat
Bolid Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 straki007 - jak si dosáhl těch 177 kW na té tvojí 607 ? :-) Jen chipem ? Citovat
Bolid Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Takže :-) vím že zkušené mazáky asi naštvu ale něco málo jsem si tady na forum přečetl a chci jen říct že nechci a nebudu jen \" VÝKŘIK DO TMY \" jak se tady říká Svoje auto jsem si zamiloval, né kvuli výkonu a motoru HDI ale kvuli vzhledu a naftě. Tohle auto chci motorově předělat od základu a chci to mít jako koníček, jsem obráběč na CNC tak snad si spoustu dílu dokážu vyrobit. Nevadí mi že mi auto bude stát třeba 10 let v garáži nepojízdné protože se v něm budu hrabat. Nevadí mi že mě to bude stát spoustu času a peněz protože si myslím že je krásné něco sám vytvořit, něco co bude sám o sobě originál a já si vybral předělat moje krásné autíčko :-) Hold budu mít dvě, jedno jako přibližovátko a druhé na můj vysnění sen. Píši to jen abych to uvedl na pravou míru a nebyl jsem nazván výkřikem do tmy který nakonec nic nedokáže :-) Až začnu pomalu tvořit rád se s vámi podělím o své poznatky a postupy v mém projektu. A rád se jednou objevím na srazu jako řádný člen s řádně upraveným autem ;-) Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Těšíme se. Pevně doufám, že nebude další téma typu \"....ty vstřikovače vypadají jako stejné, ale UVNITŘ jsou kouzelně upravené a neřeknu jak ... typuju tak +5 Kw\" a pod. Tak hodně štěstí Citovat
Tomajda_406 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Tak na to jsem taky zvědavej Tak ať se daří Citovat
pyžik Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ano jine turbo. Pokud mas jeste stary tip bez intercooleru tak i intercooler. Jako jde to i bez toho jenom pomoci softu.........ale zivotnost turba je v haji. Pokud by jsi to chtel udelat tak cca 12 tisic se vsim........+/- autobus Dik za vysvětleni. Já mám 110 . Kámoš se ptal jak na to. A když jsem mu řekl co je potřeba a co to stoji,tak už nechce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.