Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

BEER ROAD SCRATCH SHOW, dnes Uhersky brod, nechce nekdo zajit nekam na pivko a kde sehnat good burcak?????

Recommended Posts

Odesláno

A druha otazka, nechce nekdo zajit vecer na jedno?? :)

tak v PO je to Ostrava a v uhr brode to bude motel pepcin :D, jako minule

[upravil dne 19/5/13 23:30 od Pe.Tr]

[upravil dne 20/5/2013 00:03 od Scratch]

[upravil dne 1/10/2013 15:58 od Scratch]

[upravil dne 2/10/2013 14:49 od Scratch]

Odesláno

Aj bych šel, ale mám zítra noční. :) Hotel nevím, nikdy jsem tu v hotelu nespal :D

V centru to bude asi dost drahé..

[upravil dne 5/5/13 10:49 od Eon]

Odesláno

me ani tak nejde primarne o supr hotel jako klidne o hostel, ale kde preziju noc

Odesláno

co, nějaká VŠ kolej? Nebo něco v Otrokovicích?

Jinak za 350 Kč jsem spal v hotelu Kovak v Ostravě, wifina byla, popelníky úplně všude, snídaně (párek, vajíčka a limča) za 23 Kč. Takže ono to jde a néé že ne ;)

Odesláno

na jídlo semka....http://www.ujohana.cz/....ale je to dosti bokem...dat něco grilovaného, třeba kolénko:D

spaní nevím... už jsem z tama dost dlouho pryč:)

Odesláno

Co tě k nám, do té naší bohem a cestáři zapomenuté pérdele přivádí? :D Jestli tu seš jen přes noc a druhý den valíš pryč, tak jsme chlapy dávali do Otrokovic, jsou tam dvě velké ubytovny Oáza a Morava, malé ale slušné pokoje, vlastní parkoviště. Ale když chceš jít na véču a pivo, to by ses musel ze Zlína přepravovat drožkou, což je naprd a je lepší spát ve Zlíně. To co ti našel Neon je rozumné, navíc jak půjdeš z knajpy, tak do kopce trocha vystřízlivíš. :D Jinak v centru je jedno kde zapadneš, tady není nic úplně vyhlášeného i když některé restaurace se postupně zdvihají do lepší úrovně.

Odesláno

diky moc za tipy. nakonec jsem v uher brode, protoze zlin je drahej jako prase a jsem v motelu pepcin. krasne ubytovani, wifi a snidane za 60. ubytko 480. jako zlin oproti krakowu nema co nabidnout a ty ceny........ nema to nekdo pobliz at tu nedrepim sam?

[upravil dne 6/5/2013 19:14 od Scratch]

Odesláno

jen doplnim, valasska kyselica byla super, marinovana zebirka na grilu spis prumer, k tomu nejake pivisko a cena dohromady 190 kacek...... je tu opravdu prijemne :)

Odesláno
jen doplnim, valasska kyselica byla super, marinovana zebirka na grilu spis prumer, k tomu nejake pivisko a cena dohromady 190 kacek...... je tu opravdu prijemne :)

To jsou Ti Moravané, ... lákají kluky z Práglu na príma život ... hezky si to užívej. :cool::roker

Odesláno

no lakaji, taky maji za bukem nadherne baraky az prazak cumi jako tele na novy vrata :)

Odesláno
diky moc za tipy. nakonec jsem v uher brode, protoze zlin je drahej jako prase a jsem v motelu pepcin. krasne ubytovani, wifi a snidane za 60. ubytko 480. jako zlin oproti krakowu nema co nabidnout a ty ceny........ nema to nekdo pobliz at tu nedrepim sam?

[upravil dne 6/5/2013 19:14 od Scratch]

Co se týká Zlína, asi tak \"Villa Slovenská\", ano, ta s otočeným N ..

Ceny čekej na úrovni F1 na západě.

...nicméně, ceny na úrovni západu, soukromí taky, zbytek pokulhává ... dosti...

Odesláno

kurna to jsou teda klubaci..... jeden se rozjede do kraje a nikdo nema cas. asi me lredchazi ma povest :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...