kujon106 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Ahoj přátelé, tajně doufám, že by se mezi vámi našla nějaká znalá duše, která by mi pomohla vyřešit akutní problém s jedním školním projektem. Má se to tak, že zřejmě v rámci \"zvětšování\" znalostí jsem byl nucen si zapsat předmět mimo můj obor, jehož výstupem má být projekt, ve kterém se vůbec nevyznám. Jedná se o elektroniku, konkrétně celkem detailní pohled do radiové komunikace. Zadání projektu je následující: Věděl by někdo jak na to, případně třeba i postrčit tím správným směrem? Díky za ochotu Citovat
Goldinka Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 hmm škoda, že mi předmět Přenosy signálu vůbec nebavil a hlavně nešel... Jinak bych to samozřejmě měla umět... ) Citovat
Dýdý Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Zkus se zeptat na elektrobastlírně.Sice jsem z něčeho podobného kdysi maturoval ale už je to moooc dlouho. Citovat
kujon106 Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Goldinko, to jsme na tom stejně Vždycky sem se tomu vyhýbal a teď mě to dohnalo. Na elektrobastlírnu jsem to také hodil, díky. Citovat
velkybanan Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 zkusím se zítra zeptat v práci kolegy , který řeší CDMA technologii jestli náhodou neví. Citovat
P607Olda Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 elektrobastlírna nee. Bohužel jsou tam přemoudřelí \"odborníci\", kteří tě zkritizují, ale neporadí. Citovat
miroja Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 elektrobastlírna nee. Bohužel jsou tam přemoudřelí \"odborníci\", kteří tě zkritizují, ale neporadí. Chodil som tam v minulosti dost pravidelne,teraz uz skor sporadicky, skor som sa snazil pomahat nez sa pytat. Casom som totoz z niektorych \"prispievatelov\" nadobudol podobny pocit, aj ked este stale sa tam najdu ludia, co su ochotni poradit bez toho, ze by za to cakali odmenu, ci robili z teba uplneho tupca. No je tam aj \"par\" profesionalov, ktori to menej skusenym daju znacne pocitit. Niektore z ich \"nickname\" si este stale pamatam, a za tych tusim 7 rokov co som tam zavital prvy raz sa ich spravanie nezmenilo. a to bol hlavny dovod preco som tam chodim uz len obcas ... Skus kontaktovat Hilla, ma podla mna siroke prakticke aj teoreticke vedomosti a je z tych, ktori chodia na forum aby pomohli, nie aby si dokazovali, aki su oni borci a ostani len obycajne ... nic. Rad by som ti poradil, ale ja som koncil poslednu skolu v roku 86 a to uz preslo par rokov ... Skus mozno este toto el. forum : http://svetelektro.com/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 tady je taky mrte odborniku a svetcu na dodrzovani pravidel.... na motorkarich je to to same, tomu se chlapci nevyhneme Citovat
maturantka Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 kujon: Kdy to mas mit hotovy? :-) Ted na to nemam cas, ale muzu na to mrknout nekdy behem tydne. To mas projekt do DRE2? :-D Citovat
velkybanan Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ahoj,nějaké vyjádření od kolegy tu zde mám , ale už si to taky moc nepamatuje: Nejsem až tak zběhlý v teorii. Nicméně jsem prodiskutoval problém s kolegou a shodli jsme se, že A2 by mohlo být rovné A1xO,2 anebo A1/0,2. To by chtělo hlubší zamyšlení. To by ale mohl zvládnout onen student. Je to bez záruky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.