Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj přátelé,

tajně doufám, že by se mezi vámi našla nějaká znalá duše, která by mi pomohla vyřešit akutní problém s jedním školním projektem. Má se to tak, že zřejmě v rámci \"zvětšování\" znalostí jsem byl nucen si zapsat předmět mimo můj obor, jehož výstupem má být projekt, ve kterém se vůbec nevyznám.

Jedná se o elektroniku, konkrétně celkem detailní pohled do radiové komunikace.

Zadání projektu je následující:

60cb7d252202310.jpg

Věděl by někdo jak na to, případně třeba i postrčit tím správným směrem?

Díky za ochotu ;)

Odesláno

hmm škoda, že mi předmět Přenosy signálu vůbec nebavil a hlavně nešel... Jinak bych to samozřejmě měla umět... :))

Odesláno
elektrobastlírna nee. Bohužel jsou tam přemoudřelí \"odborníci\", kteří tě zkritizují, ale neporadí.

Chodil som tam v minulosti dost pravidelne,teraz uz skor sporadicky, skor som sa snazil pomahat nez sa pytat. Casom som totoz z niektorych \"prispievatelov\" nadobudol podobny pocit, aj ked este stale sa tam najdu ludia, co su ochotni poradit bez toho, ze by za to cakali odmenu, ci robili z teba uplneho tupca. No je tam aj \"par\" profesionalov, ktori to menej skusenym daju znacne pocitit. Niektore z ich \"nickname\" si este stale pamatam, a za tych tusim 7 rokov co som tam zavital prvy raz sa ich spravanie nezmenilo. :myslim a to bol hlavny dovod preco som tam chodim uz len obcas ...

Skus kontaktovat Hilla, ma podla mna siroke prakticke aj teoreticke vedomosti a je z tych, ktori chodia na forum aby pomohli, nie aby si dokazovali, aki su oni borci a ostani len obycajne ... nic.

Rad by som ti poradil, ale ja som koncil poslednu skolu v roku 86 a to uz preslo par rokov ...

Skus mozno este toto el. forum : http://svetelektro.com/

Odesláno

tady je taky mrte odborniku a svetcu na dodrzovani pravidel.... na motorkarich je to to same, tomu se chlapci nevyhneme :D

Odesláno

Ahoj,nějaké vyjádření od kolegy tu zde mám , ale už si to taky moc nepamatuje:

Nejsem až tak zběhlý v teorii. Nicméně jsem prodiskutoval problém s kolegou a shodli jsme se, že A2 by mohlo být rovné A1xO,2 anebo A1/0,2. To by chtělo hlubší zamyšlení. To by ale mohl zvládnout onen student. Je to bez záruky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...