Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pocet clenu klubu prispivajicich financne na chod a existenci nejen techto stranek

Recommended Posts

Odesláno
no, nevim jak jsi to pocital, ale kdybych bral 300CZK na radneho clena, tak je to cca 302CZK/den pro klub, jedine, ze by jsi to myslel na clena (vsechny) a den.

[upravil dne 1/5/13 20:36 od Mysak_Bob]

[upravil dne 1/5/13 20:36 od Mysak_Bob]

Ano myslel jsem to na jednoho člena.

Odesláno
Tak na to,jak je tu velká členská zakladna nic moc. Vždyt je to 82 haléřů na den.

Vis co to je penez???!!!

A jeste ponekteri nadavaji kdyz jim poradis a usetris treba 5000-

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Je to smutné ,ale je to pravda.

Odesláno

Já jsem členství zaplatil během chvíle co jsem auto dovezl domů a zaplatil jsem ho určitě jak kvůli slevám, tak především kvůli informačnímu zdroji, který je pro mě nedocenitelný. Já jsem laik co se týče aut, takže toho moc neporadím, a o to víc jsem rád za veškérá témata, která tu jsou.

P.S. myslím, že jsem platil členství s ani ne 10 příspěvky - takže bych v nějaké statistice potom asi vyšel jako neaktivní platící člen

P.P.S. Kelly v Olomouci po mně kartičku většinou chtějí, v Elitu tam jsem nakupoval jen jednou a tam ji chtěli, neb jsem byl asi první kdo s ní přišel :)

Odesláno
Aktualni stav k 1.5.2013

306 clenu z ceska

61 clenu ze slovenska

1 clen ze svycarska

Vsem moc dekujeme.

aktualně k 25.5.2013

321 clenu z ceska

61 clenu ze slovenska

1 clen ze svycarska

Guest servisman
Odesláno

koukám nic moc připadá mne že spíš každým rokem ubýváme pokud to vezmu kolik procent tak je to bída

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Máme 400 řádných a 32087 registrovaných členů co jsem koukal na hlavní stranu

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Je to škoda, že platí tak málo členů.... Ty rady jsou tu občas k nezaplacení... Já sám jsem kartičku na slevy ještě nevyužil, dotazů si myslím že taky nemám moc, většinou si vystačím s vyhledáváním a tam jsem většinou našel, co jsem potřeboval... Těch 400 Kč mi opravdu líto není:)

Guest servisman
Odesláno

Máš pravdu ,za tu dobu co jsem zde nikdy nebyl počet řádu nad 500. Já jsem třeba rok bez..... a členství jsem zaplatil .

Odesláno

Ono když je možnost něčeho zadarmo a rozdíl mezi \"zadarmo / placené\" není nijak zásadní, tak prostě bude platit jen skupinka skalních. Plně placené fórum je nesmysl, slevy u partnerů využívá jen % z platících, slevy na srazy využijí taky jen Ti, kteří se jich účastní .....

Odesláno

Kdyz Garfield pred 2,5 lety predaval Premovi agendu karticek, bylo radnych clenu okolo 380, kdyz to pred pulrokem Prema predaval me, bylo lehce pres 400 ... Uvidime ted v breznu, jaky bude stav (clenske 2013 je do unora) po tom vsem, co se zde letos odehralo. Ja doufam, ze se nad 400 \"ks\" udrzime :)

Odesláno

spíš jsou zajímavé poměry nežli počty. (to už se taky někde řešilo)

jinak už jsem taky zaplatil a obnovil tak členství po roce jako vyjádření podpory všem dobrým lidem, spoluvytvářející pohodu tohoto sdružení.:aut:papa:aut:papa

Odesláno

Vecny boj s tim zda zadara ci zaplatit.

U me stale stejne karticku mam jen jako ozdobu / na nic ji nepotrebuju ....

Ale nevidim problem pridat par kacek ...

Ale ale ale ale ale ..... atd. :myslim

Odesláno
spíš jsou zajímavé poměry nežli počty. (to už se taky někde řešilo)

jinak už jsem taky zaplatil a obnovil tak členství po roce jako vyjádření podpory všem dobrým lidem, spoluvytvářející pohodu tohoto sdružení.:aut:papa:aut:papa

:super:potlesk

Odesláno

Já taky hned po vánocích zaplatím:super Jsem tu na foru skoro každý den a dobrý:super i když 1.6tky tady neřešíme (vím tady asi o 1členovi) tak čtu skoro všechno :roker:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...