Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, nuka sa mi jedno kombicko s 2.7 hdi, za dobru cenu. Problem je v tom, ze ma podla predavajuceho chybnu abs riadiacu jednotku. Pri skusobnej jazde pipalo a blikalo vsetko co si len viete predstavit. Auto samo o sebe fungovalo dobre. Nefungovala ani rucicka na tachometri. Podla informacii zo servisu to vsetko robi abs esp riadiaca jednotka.

Co si o tom myslite?

Cena je lakava, historiu som si vcera overil tuto na fore, mozte mrknut.

Co stoji Nova riadiaca jednotka abs alebo repasovana, nejake skusenosti. Vdaka:papa

Odesláno

Blika tam uplne vsetko inklusive STOP...ale je mozne, ze vsetko sposobuje abs riadiaca jednotka...?!? je to divne, Auto je ciste reaguje skvele na plyn po jednom majitelovi...:myslim

Odesláno

Auta se vždycky prodávají s tím, že je to \"jenom drobnost\", že? :D:D:D Ono je trochu něco jiného když takové auto koupí někdo kdo ví jak na to a má k tomu prostředky a když ho koupí ten kdo pak bude spoléhat na servis... Bezpochyby to může být drobnost a nebo taky ne....

Odesláno
jassneee:) (ine asi nechces pocut:-D)

odhliadnuc od toho co chcem pocut... co ty na to?

za predpokladu , ze je abs riadiaca jednotka a taktiez cely fap system v prdeli, pretoze tam svieti aj kontrolka motora vkuse...

moje dojmy zo skusobnej jazdy boli ok, motor startoval krasne pridol si ako maca tahal a radil harmonicky a vykon tam taktiez bol... opticke opotrebovanie z vnutra minimalne, sedadlo vodica ako nove, z vonku tu a tam nejaky skrabancek, zo spodu opticky bez vacsich olejovych skvrn, podvozok nehrcal nedrndal...

[upravil dne 26/4/13 18:43 od paliman]

Odesláno

to sa nikdy neda do predu povedat a ani o svojom aute ci to spravym bez poruchy.....je to na tebe...ak ho chces ber ....ak nemas skusenosti , vybavu a druhe na n.diely moze no nemusi ta to vydojit z penazi.....

Odesláno

Milhaus historiu som uz tu na fore overoval pred dvoma dnami, najdes to pod mojim menom: paliman

teraz ma 199800 km ale tachometer nerata...:myslim

[upravil dne 26/4/13 20:19 od paliman]

Odesláno

Sorry, osobny nazor. To auto ma 200tkm min, peugeot auta planuje na 240, uz teraz to ma minimalne jednu /mozno zavaznu / poruchu.... pozeral si si story ako kupoval tybyt auto?

Ako ber to s nadhladom, ak rad riesis problemy atd. Fajn, mne lezie na nervy ist do servisu aj ked mam auto v zaruke lebo to otravuje a na auto sa chcem spolahnut/tu by sa dala polemizovat kupa peugeotu atd.../

A to si nam este neprezradil este tu super cenu.

[upravil dne 27/4/13 07:07 od merlin99]

[upravil dne 27/4/13 07:11 od merlin99]

Odesláno

Mám najeto 200 tis. a auto budu mít tak dlouho jak se mi bude líbit... 400 tis. klidně dá. Teď vypadá prakticky jako nové, pak bude vypadat na těch 150 tis. co tam natočí v AAA...

Nu trochu se to zvrhlo. V 2,7 nevidím žádný problém i kdyby mělo najeto 2x tolik. Problém může být s najetými 50 tis. když s tím bude jezdit idiot. Problém tohohle auta je jednak trochu neobvyklý vývoj nájezdu km, ale hlavně to, že ta chyba může být jak vlemi levně, tak hódně draho pravitelná. To může riskovat někdo, kdo má přístup k dílům a bude to opravovat sám. Ono se vždycky něco najde i když se to zdá perfektní.

[upravil dne 27/4/13 08:01 od koblih69]

Odesláno

Zábřeh Nečas. S jejich pomocí bych do toho klidně šel. S tím, že sleva na koupi bude řádově 50 t. vůči bezvadnému autu, Nečas to opraví za 10 t. za práci, a materiál navíc. tel. 583 411 572, když tak se domluv, nechat tam auto tak na týden, jet domů vlakem.

Jak chceš, já jenom říkám, že takto by to šlo.

[upravil dne 27.4.2013 08:03 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...