mrkarda Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Tak se na vás opět obracím s pomocí, při jízdě jde ze zadní části vozu (od kol) slyšet takovy tlumený zvuk,... přesně jako by byla prasklá plneumatika, takové \"d d d d d d d\" ,.... dělalo to jak na zimních tak při přezutí na letní,.... se zrychlováním se frekvence zrychluje,.... při jízdě na neutrál furt stejné uvítám jakékoli rady Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Když jakékoli tak bych zkusil zvednout auto na hever a zkus otáčet kolem... Můžou to bejt brzdy,ložisko,atd atd Citovat
HonzaZ Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Zkus projet pravou, levou zatáčku zda se intenzita zvuku mění. Pokud ano, tak nejspíš jedno zadní ložisko. Měl jsem loni stejný problém a nakonec to bylo pravé zadní ložisko. Citovat
mrkarda Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 oukej, to je kdyztak zmeni jen trosicku ne? ono to prave zee nekdy jde slyset hlasite nekdy vubec a nekdy jen malo...,.... ale rekl bych ze to jde z levy strany [upravil dne 25/4/13 18:44 od mrkarda] Citovat
mrkarda Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 po zvednuti na hever obou stran bylo po zatoceni praveho kola slyset huceni loziska takze v pravo vzadu spatne lozisko:),.... zatim problem diagnostikovan,... uvidime jestli se to tim vyresi:) Citovat
HonzaZ Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Pokud by to bylo pravé ložisko, tak by se měl hluk zvýšit při projetí levé zatáčky. Citovat
libaplodik Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Mám v čudu zadní ložisko, příšerně hučí za jízdy. Chtěl jsem se zeptat jestli by nebil přesný rozměr ložiska, zkusil bych se optat na něj v mateze- výrobce a dodavatel ložisek. Jinak jaká je přibližná cena zadního ložiska na 407 SW 2.0 Hdi 100kw Děkuji :-) Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Ahoj, SNR 1485 Kč, FAG 1758 Kč. Je to celý náboj včetně kroužku abs Citovat
Laďa Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Kupoval jsem nedávno od tohoto člena [upravil dne 6/6/13 11:34 od Laďa] Citovat
treassure Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost, při rychlosti od 50 do 90 km/h se začne ozývat hučení nad a pod tuto rychlost je to v pořádku, do zatáček nehučí, ložisko ?... Citovat
mrkarda Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 me to delalo lozisko:) ,... ze zacatku jen to co pises,... pak to delalo pazvuky uz furt,... zadni pravy lozisko Citovat
bart.lbc Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost, při rychlosti od 50 do 90 km/h se začne ozývat hučení nad a pod tuto rychlost je to v pořádku, do zatáček nehučí, ložisko ?...Pneumatiky vzorek cca kolem 4 mm, skus dát přední na zadní a zadní dopředu, mě to pomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.