Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se na vás opět obracím s pomocí, při jízdě jde ze zadní části vozu (od kol) slyšet takovy tlumený zvuk,... přesně jako by byla prasklá plneumatika, takové \"d d d d d d d\" ,.... dělalo to jak na zimních tak při přezutí na letní,.... se zrychlováním se frekvence zrychluje,.... při jízdě na neutrál furt stejné

uvítám jakékoli rady

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když jakékoli tak bych zkusil zvednout auto na hever a zkus otáčet kolem... Můžou to bejt brzdy,ložisko,atd atd

Odesláno

Zkus projet pravou, levou zatáčku zda se intenzita zvuku mění. Pokud ano, tak nejspíš jedno zadní ložisko. Měl jsem loni stejný problém a nakonec to bylo pravé zadní ložisko.

Odesláno

oukej, to je kdyztak zmeni jen trosicku ne?

ono to prave zee nekdy jde slyset hlasite nekdy vubec a nekdy jen malo...,.... ale rekl bych ze to jde z levy strany

[upravil dne 25/4/13 18:44 od mrkarda]

Odesláno

po zvednuti na hever obou stran bylo po zatoceni praveho kola slyset huceni loziska takze v pravo vzadu spatne lozisko:),.... zatim problem diagnostikovan,... uvidime jestli se to tim vyresi:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám v čudu zadní ložisko, příšerně hučí za jízdy. Chtěl jsem se zeptat jestli by nebil přesný rozměr ložiska, zkusil bych se optat na něj v mateze- výrobce a dodavatel ložisek. Jinak jaká je přibližná cena zadního ložiska na 407 SW 2.0 Hdi 100kw

Děkuji :-)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost, při rychlosti od 50 do 90 km/h se začne ozývat hučení nad a pod tuto rychlost je to v pořádku, do zatáček nehučí, :myslim ložisko ?...

Odesláno
Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost, při rychlosti od 50 do 90 km/h se začne ozývat hučení nad a pod tuto rychlost je to v pořádku, do zatáček nehučí, :myslim ložisko ?...
Pneumatiky vzorek cca kolem 4 mm, skus dát přední na zadní a zadní dopředu, mě to pomohlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...