Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jeden

Ale repasuje sa podľa potreby. Či vždy na repas všetky 4? A z dia sa dá zistiť ktorý je v akom stave?

Či až toľko z toho nevyčítam

Odesláno

skočím na dia ... z toho všetkého \"nič\" čo to je popísané, myslíte si že by auto mohlo byť lenivejšie? zdá sa mi akoby turbo už nezaberalo tak ako kedysi ... /bohača ja ak nezistim prečo mi to tak \"zadrelo\" tak asi nebudem mať do konca života pokoj/

btw. môže byť dymivosť aj kvôli zlej váhe vzduchu?

[upravil dne 27/4/13 20:10 od AnRy99]

Odesláno

Kdyz ti dava tri zadnice nafty pres spatny vstriky tak EK neudela nikdy. To ti receno taky bylo.

nechápem ... tri zadnice nafty? :D jáj, myslíš ako \"tri rite nafty\" :D No a on mi to vysvetlil tak, že keď mi pri tých vysokých otáčkach tam pustilo veľké množstvo nafty a preto to tak \"zchrčalo\". Môže pri chybných vstrekoch a vysokých otáčkach niečo také nastať?

PS: Mohlo by to mať aj nejakú spojitosť s turbom? Asi pochybujem, ale pre istotu sa pýtam. Mám pocit, akoby to turbo vobec nezaberalo tak ako predtým. Cítil som aj ten odpor pri zábere a teraz jednotka, dvojka, trojka vobec nič ... a keď záber cítiť tak sa mi zdá oveľa slabší ako predtým

Alebo keď sú chybné vstreky tak je auto lenivejšie?

[upravil dne 28/4/13 10:43 od AnRy99]

Odesláno
No to ano ale kouří to jak nezbedný kamínka :D

:D Kouří ale len keď tomu \"vyťal\" :D, inak zvýšená dymivosť pri normalnej jazde nieje spozorovateľná

Odesláno

Písal som do jedného servisu, chcel som spraviť test vstrekov. Pri opise problému mi však povedal, že to skôr vyzerá na turbodúchadlo.

To by potom aj vysvetlovalo, prečo je to auto akoby \"lenivejšie\".

Chcel som že aj test vstrekov - 20€/ks :blicismajlik. Banku som nevykradol :/

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahojte,

nechcel som zakladať nové vlákno, tak to napíšem aj sem. :)

Dnes som bol na STK a Emisnej. No všetko je OK. Iba by ma zaujímalo, pri emisnej sa mi výrazne zmenila jedna hodnota oproti predchádzajúcej a to rozptyl hodnôt dymivosti. S pred dvoch rokov som mal 0,07 a teraz 0,49 čo je v norme.

Môže to byť spôsobené tým že som musel na STK čakať a auto vychladlo?:myslim

Vopred Ďakujem za koment.:papa

Odesláno

to: AnRy99

Kúpil si si tzv. moderný diesel, ktorý sa vyplatí len pri nájazde 30000km a viac za rok. Na emisnú sa chodí,po dobrom zahriatí motora, t.j. že ak motor dosiahne prevádzkovú teplotu, mal by si ho poriadne prehnať a potočiť v otáčkach, aby si sadze a ostatný bordel dostal z výfuku,ktorý sa zanáša hlavne jazdou v meste a na malých otáčkach.

P.S.: za moderný diesel sa platí. Banku vykrádať nemusíš,len rieš veci ako nastanú a nie až po však to vydrží ešte chvíľku. Potom zháňaj bankárovú dcéru. :)

[upravil dne 19/2/14 22:20 od mhnat]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...