mejk Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně válečků do bubnové brzdy. Na mém autě(406, 1.9td, bez ABS) vyteklo prasátko a po jeho vyndání a porovnání s novým, jsem zjistil, že průměr je stejný(20,6) ale na šířku je nový váleček užší asi o 4mm a průměr holendru je 12mm(na starém 10mm). Navíc po rozebrání toho starého to vypadá, že jsem měl na autě verzi pro ABS. Jde mi o to, jestli se na verzi bez ABS prodává váleček s holendrem 10mm a jestli je váleček s regulátorem opravdu o něco užší než váleček pro ABS? Podařilo se mi zázračně povolit brzdové trubky bez poškození a teď to vypadá, že je budu muset stejně vyměnit, protože nové válečky mají holendr 12mm a podle internetu se zdá, že je to tak správně. Předem díky. Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 no prasatka nejsou ani tak podle abs nebo bez abs, ale podle toho zda je v nich integrovany regulator brzdneho tlaku nebo je prasatko bez nej. napis VIN kod auta, mrknu, co tam mas mit pro holendr 12mm jsou to valecky s integrovanym regulatorem, (mam je na aute) pokud mas na obou stranach trubek holendr 10mm tak mas valecky bez regulatoru a regulator je pripevnen na podvozku uprostred a spojen s tyci stabilizatoru (mimochodem casto zarezne a pak poradne nefunguje, tak ho prohlidni) a potrebujes valecky podle origo cisla 4402 C1 levy a 4402 C2 pravy [upravil dne 23/4/13 14:11 od Ferry] Citovat
mejk Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Díky Ferry, popsal si to dokonale.. Regulátor(rezavý) na podvozku mám a je pravda, že mne o víkendu napadlo proč musí mít v tomto případě regulaci i samotné prasátko. Jsem vůl, ale teď už mám jasno a ještě jednou děkuju.. Citovat
krtek 2 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 doporucujem ti dokupit alebo dat vyrobit trubky k tym valeckom ked ich ides menit na 90 percent ich (tie trubky)ukrutis a nebudu sa dat pouzit [upravil dne 23/4/13 16:20 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.