Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně válečků do bubnové brzdy. Na mém autě(406, 1.9td, bez ABS) vyteklo prasátko a po jeho vyndání a porovnání s novým, jsem zjistil, že průměr je stejný(20,6) ale na šířku je nový váleček užší asi o 4mm a průměr holendru je 12mm(na starém 10mm). Navíc po rozebrání toho starého to vypadá, že jsem měl na autě verzi pro ABS. Jde mi o to, jestli se na verzi bez ABS prodává váleček s holendrem 10mm a jestli je váleček s regulátorem opravdu o něco užší než váleček pro ABS? Podařilo se mi zázračně povolit brzdové trubky bez poškození a teď to vypadá, že je budu muset stejně vyměnit, protože nové válečky mají holendr 12mm a podle internetu se zdá, že je to tak správně. Předem díky.

Odesláno

no prasatka nejsou ani tak podle abs nebo bez abs, ale podle toho zda je v nich integrovany regulator brzdneho tlaku nebo je prasatko bez nej. napis VIN kod auta, mrknu, co tam mas mit

pro holendr 12mm jsou to valecky s integrovanym regulatorem, (mam je na aute)

pokud mas na obou stranach trubek holendr 10mm tak mas valecky bez regulatoru a regulator je pripevnen na podvozku uprostred a spojen s tyci stabilizatoru (mimochodem casto zarezne a pak poradne nefunguje, tak ho prohlidni) a potrebujes valecky podle origo cisla 4402 C1 levy a 4402 C2 pravy

[upravil dne 23/4/13 14:11 od Ferry]

Odesláno

Díky Ferry, popsal si to dokonale.. Regulátor(rezavý) na podvozku mám a je pravda, že mne o víkendu napadlo proč musí mít v tomto případě regulaci i samotné prasátko. Jsem vůl, ale teď už mám jasno a ještě jednou děkuju..

Odesláno

doporucujem ti dokupit alebo dat vyrobit trubky k tym valeckom ked ich ides menit na 90 percent ich (tie trubky)ukrutis a nebudu sa dat pouzit

[upravil dne 23/4/13 16:20 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...